هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محتویات آهنگ فارسی داره به چه سمتی میرهه چرا بعضی آهنگا اینطورن
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اسم قاتل زنجیرهای افغان میتونی برام بگی؟
چون من قاتل زنجیرهای ایرانی میتونم برات لیست کنم.ببخشید شناسنامه ای ندارن اگر در جریان نیستی
-
سال ۹۸ و ۴٠۱ ایران نبودین؟!
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الآن مثلا نازی آباد و حصارک تهران و کرج مگه ایرانی نیستن؟!
الان یه جورایی داری به مردم ساکن این مناطق توهین میکنی
جوری که میگی همه شون متجاوز و قاتلن -
اسم قاتل زنجیرهای افغان میتونی برام بگی؟
چون من قاتل زنجیرهای ایرانی میتونم برات لیست کنم. -
منابع خبریتون کجاست؟!
-
danial hosseinyreplied to Succinate on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_______
نبوده؟؟؟؟؟ -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_______
به مراتب ناامنی که از خود ایرانیها داری بیشتره. به چشمت نمیاد.پس چرا تا الان انقدر خبر قتل و تجاوز و زورگویی نبوده؟
میدونم تو کشور خودمون و مردم خودمون هم کردن
ولی توجه کن چقدر خبرش زیاد شده و کیا انجام دادن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوبیی سانیی=))
-
الآن مثلا نازی آباد و حصارک تهران و کرج مگه ایرانی نیستن؟!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من از اولم گفتم شاید هرکدومتون جای من بودین همین حرفو میزدین،بعدم آقا دانیال به جمله من گیر داد منم قبول کردم اشتباهه.
-
danial hosseinyreplied to Succinate on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_______
به مراتب ناامنی که از خود ایرانیها داری بیشتره. به چشمت نمیاد. -
Zahra.HD
بفرستیم نگاه کنیم
حاله اونایی هم که خوب نیست خوب شه انشالله ️ -
ببخشید که یک دفعه پریدم وسط حرف
ولی وقتی 90 درصدشون تو دنیای بیرون از خونه بدترین شکل ممکن بهت زل میزنن حق داری همچین حسی بگیری -
danial hosseinyreplied to Zahra.HD on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
حیف اونقدری صمیمی نیستیم.
وگرنه مثالی برات میزدم که بفهمی حرف من چی بود و سؤال تو کجاس...
درنهایت که میتونی مجددا پیام من رو بخونی.
چون گویا تو صرفا تا مرد و زنش خوندی. -
اونا هم گاهی چیزایی میگن که نباید بگن
-
نژاد پرستی نیست
به نظرم مشکل بخاطر یک سری هاشون اینه که امنیت دیگه تو مترو ها، اتوبوس ها، خیابونا و... حس نمیشه... -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Zahra.HD on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Hamed.s on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s الان جاش نیس واقعا
همینطوریشم میترسم بفرستم
پست 135421 از 138992