هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همینجوری که اون کارنامشو برام فرستاد چن روز پیش..
باید ی سال دیگ بفرستم براش
نباید کم ببینه منو -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam ن خواهش این چ حرفیه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینا دارن با من شوخی می کنن خدایا تو جدی بگیر
-
پرستو بابایی خدا رو چه دیدی شاید تو اوج ناامیدی شد
-
-
امسال انشالله همتون میرید پی مسیرتون اگه شد رشته دلخواهتون نشد مطمئنا مسیری که شاید بهترین تجربه ها رو داشته باشید
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
چقدر خوبه که دیگه حرص نمیخورم که بشین سر درست چرا آنلاینی چرا فیلم میبینی چرا ساعت مطالعهات کمه
#تودلی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
من مامانت نبودم فقط موفقیتت رو میخواستم
#تودلی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to مِهردُخت on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
بشه که همون لحظه خودم سکته می کنم می میرم -
دوستم میگه نمرات ما 401یا که 400 یازدهم بودیم قبول نیست یعنی ترمیم واجبه من فک میکردم اگ دوس داشتیم ترمیم کنیم هرچند من ک حتمن ترمیم میکنم با اینکه بیشتر درسام 20 شدن اون سال ولی فک نمیکردم قبول نکنن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
اگه اجازه می دادن ترمیم نکنیم خوب میشد
من ۱۹/۷۹ شدم اون سال -
اگه ماه ناقصه نگاه کن یه شب دیگه ماه رو
-
پرستو بابایی
منم 19و66
حالا امسال...
هعی -
پرستو بابایی دور از جون
-
دندون 6 بالا راست
دندون 6 پایین چپ
انگار دوران 180 درجهس -
فک میکنم اگ ی سال دیگم بخام دوباره بیام تواین پروسه
چقد پیشکوست میشم کامل میتونم ی مشاور بشم راهی نیست نرفته باشم
تیر401
دی402
تیر402
اردیبهشت 403
تیر 403
ماشالا -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
شب داستان زندگی ماست
گاهی پرنور
گاهی کمنور می شود
اما بـه خاطر بسپار
هر آفتابی غروبی دارد
و هر غروبی طلوعی
«بـه امید طلوع آرزوهایتان»
شبتون بخیر
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
خیلی دوست دارم تو هم معلم بشی اگه علاقه داشتی -
AmirBarsam ممنونم داداش
جای منم خالی بزارید
7641/150060