هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
AmirBarsam
میدونی چیش جالبه؟
بعدی مدت طولانی میان عادی برخورد میکنن انتظار بخشش دارن
اگ نبخشی تو میشی آدم بد داستان -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا سکته کرد
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
دومین سالی که کنکور دادم
وقتی که برگشتم خونه
پوچ ترین لحظات عمرم بود_مطمئن بودم نتیجه اون چیزی نخواهد بود که میخواستم.احساس کردم اصلا هیچکسی صدای منو نشنیده!
زحمت هام هدر رفته
احساس میکردم نه کارما وجود داره نه حتی خدا هوامو داره!
من که ایییینهمه التماس کرده بودم به خدا!اینهمه خونده بودم!
یعنی همش پر؟
علاقه ام پر؟
یادمه یک ماهی خیلی خشمگین بودم و حتی تصمیمی برای موندن یا رفتن نداشتم-
اما یکم که آروم تر که شدم،فهمیدم همه خدا دارن!فهمیدم همه واقعا دارن تلاش میکنن!فهمیدم تلاش کردن بعد های مختلفی داره که من فقط بعضی بعد هاشو شناخته بودم!
اره مسعود ِ عزیز
اون سال برای بار دوم موندیم برای آخرین تلاشمون!
و همون مهر قسم خوردیم که کنکور ۱۴۰۱ آخرین وبهترین تلاش مون خواهد بود!
بماند که بازهم قطعا توی مسیرش یه جاهایی کم آوردم ،ولی ،جا نزدیم!
تو هم مطمئن باش پشت کنکور وای نایستادی
در واقع پشت کوه آرزوهات ایستادی و یه روزی به اون بالا میرسی
آرزوی موفقیت -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
بگو بگو
#فضولم -
@xanom
دقیقا 9 روز بعدش اومد کلی معذرت خواهی فلان
که اگه قبول نکنی تو بعدا پشیمون میشی
من که همیشه آدم بده بودم
این یه بار هم روش -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 متشکرم از شما خانم ایگنور
-
دلیل اینکه با یسری چیزا مخالفم بخاطر همینه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally وایس فکر کنم
-
-
بنظرتون اینا از جیبشون میگذرن و اجازه ترمیم 12 نمیدن؟ من ک بعید میدونم
-
Hamid.s حمید داداشم
من نمیدونم با چه زبونی از تو و حامد تشکر کنم
از همون اوایل فعالیتتون تودلی 5 تا الان هوای منو داشتید
ممنونم ازت️
حواسم هست که دیگه کاری نکنم سال دیگه این موقع باز آه و حسرت نصیبم بشه -
خدایا شکرت هعی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
چطوری خرداد میتونی همزمان بری امتحان یازدهم و دوازدهم رو بدی خودت خسته میشی !!! -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
جان جدت این گوشی رو بذار کنار -
AmirBarsam
امسال سال چندمت بود -
AmirBarsamreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
@xanom
تو یه گروه عضو بودیم بعد با یه پسر چند تا شوخی کردن من اصن نخوندم فقط یه میکس رپی فرستادم این فکر کرده بود من ناراحت شدم
واسطه فرستاده بود عذرخواهی کنه -
AmirBarsamreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
@xanom سال دوم
1402
1403
7605/149895