هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بنظرتون اینا از جیبشون میگذرن و اجازه ترمیم 12 نمیدن؟ من ک بعید میدونم
-
Hamid.s حمید داداشم
من نمیدونم با چه زبونی از تو و حامد تشکر کنم
از همون اوایل فعالیتتون تودلی 5 تا الان هوای منو داشتید
ممنونم ازت️
حواسم هست که دیگه کاری نکنم سال دیگه این موقع باز آه و حسرت نصیبم بشه -
خدایا شکرت هعی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
چطوری خرداد میتونی همزمان بری امتحان یازدهم و دوازدهم رو بدی خودت خسته میشی !!! -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
جان جدت این گوشی رو بذار کنار -
AmirBarsam
امسال سال چندمت بود -
@xanom
تو یه گروه عضو بودیم بعد با یه پسر چند تا شوخی کردن من اصن نخوندم فقط یه میکس رپی فرستادم این فکر کرده بود من ناراحت شدم
واسطه فرستاده بود عذرخواهی کنه -
@xanom سال دوم
1402
1403 -
@Sally تو فکرش هستم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
ایشالا -
@Sally
ترم 1 قبل نوروز تموم میشه منم ک نمیخام کنکور بدم از تراز امسالم استفاده میکنم بکوبم میخونم واس ترمیم این دو پایه امسالم ک خوندم واس سال بعد کارم راحت تره میمونه ترمیم 11هم
مجبورم سختی بکشم نمیتونم همینجوری برم پیرا وهمه چی تموم
در نهایت
باید دهن یکیو ببندم
همین -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
AmirBarsam
شما سال کنکور هم میدیدم که خیلی میاین اینجا
اگه نمیتونید کنترل کنید مشاور یا مادرتون رو درگیر کنید مثلاً بگین گولتون میزنم با گوشی درس نیمخونم چت میکنم اونوقت خودشون میدونن
من حتی یه مدت مادرم رو میبردم تو اتاقم که حواس پرتی نکنم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 AmirBarsam ...
خواستم بگم امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه
همه بچه های انجمن کم و بیش میدونن درگیر ی سری از مشکلات هستین
ولی خب ...امیدوارم همه چی ردیف شه -
AmirBarsam
خوبه امسالم جا داری نگران نباش
من 401 اولین کنکورم بود -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
هر جا هستی اول سلامت و کنارش بهترین نسخه خودت باشی -
@Sally اشتباه فکر کنم منشن کردین
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
ایوللللللللل به این اراده خوشم اومد به به -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط منم که پزشکی قبول نشده و نمی خواد پشت هم بمونه ؟
7617/149607