هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
از صبح تا حالا فقط داشتم کار انجام میدادم️
-
هویججج دانشجویان درس خونreplied to Aqua on ۲۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Aqua_
چه غم انگیز !
لاک پشت و خرگوش.... -
تو فکر یه کسبوکار کوچیکم، خیلی کوچیک
ولی میترسم، اهل ریسک نیستم -
کاشکی منم عین بقیهی دوستام یکم قویتر بودم
-
همیشه، از همهچیز و همهکس میترسم
از اجتماع، از مردم، از ماشینا
از همه چی وحشت دارم -
بابونــــه
وی به قرمه سبزی رسید -
اینجوری که منو تو قطع ارتباط کردیم، احتمال میدم تا آخر عمر یه کلمه هم حرف نزنیم باهم
-
من یکم یهدندهاَم، تو چرا نمیای جلو حالا؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا که من اومدم پرستو بابایی و danial hosseiny و Blue28 رفتن یا کم پیدا شدن
-
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
-
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
-
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
-
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
-
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
-
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جدیدا یه جوری شده شرایط که اندازه قدیما نمیتونم وقت پای گیم و انیمه بذارم
شاید هفته ای به زور ۱۰ ساعت گیم بزنم
از این وضعیت راضی نیستم:/
ولی خب از کارهایی که در پیش گرفتم راضی ام -
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
76821/154196