هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
AmirBarsam
نایس
به به
انشالله حتما چرا که نه
تصمیمت واسه پشت قطعیه؟
حتما دانشگاه ثبت نام کنی تو آزاد یا پیام نور ولی حتما مرخصی بگیرآره تصمیمم قطعی هست ولی هنوز به خانواده چیزی نگفتم
باید امسال هم کارمو پیش ببرم هم درس
آره دانشگاه باید ثبت نام کنم برای سربازیم مشکل پیش نیاد -
انجمن داره منقرض میشه و این اصلا خوب نیست
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایشالا که امسال سوابق تراز بیشتری بده:)
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خودتون رو باور داشته باشید فکر منفی نکنید شما هم میارید -
مهربونیت قشنگه
-
این جماعت کلا قبول شن برن دانشگاه شاید فقط ۳،۴ نفر باشن که سوال درسی بپرسن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to مِهردُخت on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
حس و حال سریال متهم گریخت و تیتراژ های خاطره انگیزش>>>>>>>
-
شکسته سبو به سنگ میکشان تو
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
زهرا اینجا قسم حضرت عباس بخور که اگه دندون خرم آباد قبول بشی میبریم عطاویچ هرچی دوست داشتم سفارش میدم
بچه ها هم شاهدن -
دارم فک میکنم اگ این کاروکردم ترم تابستون بر دارم ک عقب نیوفتم ترم 2م اون موقع بخونم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally هعی خدا
من دارم پی وی حرف میزنم
تودلی جوابمو میدی
شرفم رفت -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
دورغ میگی باید اینجا قول بدی دوتا شاهد بالغ و سالم داشته باشم -
خدا که فقط متعلق به آدمای خوب نیست
(مارمولک)
-
خدایا شکرت=)))
-
@Venus655 آدم صد بار این فیلم رو ببینه بازم کمه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا یک دقیقه س
بقیش کی میاد ):
7682/149151