هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Venus655 آدم صد بار این فیلم رو ببینه بازم کمه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا یک دقیقه س
بقیش کی میاد ): -
@xanom
فقط میتونم چند تا نکته رو یاد آور بشم مثلا
اگه یکی سوابق ۱۰۰۰۰ باشه
کنکور ۸۰۰۰
چون ۵۰ ۵۰ هست پس میشه ۹۰۰۰ که اینطور نیست
از طرفی سوابق قراره بومی باشه یعنی تراز طبق نمراتی که تو اون شهر هست یعنی کسی که مثلا تو شهر شما زیست رو ۱۸ گرفته سابقه اش با کسی که کرج ۱۸ گرفته الزاما برابر نیست و قراره متناسب با شهر باشه
از طرفی فقط تاکید میکنم که به حرف هر موسسه ای که تخمین گذاشته اعتبار نیست
بازم سوالی بود در خدمتم -
=)))
-
شب بخیر
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to آقایِ همساده on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
شب بخیر ونوس -
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از طرفی سوابق قراره بومی باشه یعنی تراز طبق نمراتی که تو اون شهر هست یعنی کسی که مثلا تو شهر شما زیست رو ۱۸ گرفته سابقه اش با کسی که کرج ۱۸ گرفته الزاما برابر نیست و قراره متناسب با شهر باشه
واقعن یعنی این خبری ک امروزمیگفتن مرکزو ناحیه 2و3 اینا راست بود یا سالای دیگم اینجوری بود یعنی 18 من با 18 کسی ک تو کرجه فرق میکرد
خیلی جالب شد -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
کاش راموس هم این جام رو بدست میگرفت
با اینکه بارسا فن هستم ولی حیف بود که نبود -
Hhh Hh
شاعر میگه
وقت سحر نا امیدی رو تو شب تیره چال کن
تا ببینی با انتظار یه در دیگه باز شد
بگو باز شکر خدای من
اگه ماه ناقصه نگاه کن یه شب دیگه ماه رو -
@xanom
بله قراره فرق کنه
نمیدونم شما دقیقا چی شنیدین ولی بله فرق میکنه حتی اگه دو شهر مثلا منطقه ۳ باشن -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش اینطور باشه ک میگین
-
AmirBarsamreplied to Hamid.s on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
Hamid.s
آره واقعا
نمیدونم چرا سرمربی های اسپانیا دل خوشی از بازیکنای رئال ندارن
فکر کنم بهترین دوران اسپانیایی های رئالی تو تیم ملی دوران دل بوسکه بوده که خود دل بوسکه تجربه مربیگری تو رئال رو داشته -
فقط میشه گفت که همه سوپرایز میشن حتی بیشتر از پارسال
نگران نمره زبان هم نباشین -
danial hosseinyreplied to Masoumeh.sh on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
Masoumeh.sh
صرفا باعث میشه کمتر آسیب ببینم... -
یکی ا دوستام امسال سال پنجمش بود دندون قبول میشه خیلی ذوق میکنه بعد این همه سال
یعنی منم میتونم بازم ذوق کنم سال دیگه
یا میگم زیادی زمان گذاشتم عمرم رف -
danial hosseiny سلام داداشم خوبی؟اوضاع رواله؟
-
AmirBarsam
اودریوزولا خوبه اودریوزولا -
AmirBarsam
سلام پسر... متشکرم. خودت چطوری؟ -
صرفا محض اینکه باحاله امروز تمام مسابقات المپیک رو دونه دونه دنبال کردم
7701/148045