هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واسه ما بذار خندت گل کنه
-
@AmirBardia الان میرم باشگاه یکم استراحت میکنم
-
@AmirBardia وقتی ۱۲/۱۳ سالم بود کلی چیز فانتزی و لگو و از این چیزا داشتم روی اونا هم حساس بودم یبار برامون مهمون اومد کلی بچه خورده بعد منم میخواستم برم کلاس در اتاقم قفل کرده بودم وقتی برگشتم دیدم به اونا کلید دادن و منم با خیال امن بودن اتاقم رفتم دیدم لگو های عزیز تر جانم که ترجیح میدادم اونا رو تخت باشن من رو زمین رو چنان خشن باهاشون رفتار کردن از همون موقع از هر چی بچه متنفر شدم تازه یسری کارتای فانتزی داشتم پارشون کرده بودن ، چرا آخه ؟ من هنوزم درک نمیکنم این بچه ها توسط شیطان تسخیر شده بودن
والا من بچه بودم هیچ وقت یادم نمیره ، هر موقع میرفتم خونه کسی دست به چیزی نمیزدم ، پسر عمومم همیشه میگفت زیر تختش یه جنازه است خونشونم بغل یه جنگل مانندی بود میگفت جنا از اونجا باهاش ارتباط دارن و تو اتاقشن منم مثل بچه آدم در حالی که جفت کرده بودم به حرفاش گوش میدادم حالا به این بچه ها بگو عه این کتابای منو نکن تو حلقت یجوری جیغ بنفش میکشن انگار اومدی به باد کتک گرفتیش -
طرح قشنگی تو ذهنمه
پیاده کردنش سخته -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نمینویسم ...برای اثباتش چیزی ندارم بگم
اون ور رو همین الان چک کن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
چگونه با کودکان فامیل برخورد کنیم :
نخود سیاه
مسابقه نقاشی راه بندازید و بعد از یک ساعت که رنگ آمیزی و.. تموم شد شما داوری کنید easy peasy -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تخمدان ...هورمون رشد !!!!
پرستو باباییاین واقعا برام جالب بود
خودم وقتی دیدمش قیافم اینطوری بود : -
Hamid.s
پیداش کردم
AmirBarsam هم خوبه
یا فقط Barsam -
_ Reza _
من یه چند تا بازی هم من درآوردی باهاشون انجام میدادم
کیف میداد -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
آها منم enfp ام -
DJ AmirBarsam
این خوبه -
@AmirBardia بابا منم بازی کردم اینا دیگ خسته نمیشن
-
_ Reza _
من تا همین یکی دو سال پیش میرفتیم خونه آقاجونم میرفتم با بچه ها بازی میکردم -
الان سه تا شدن
-
اینا که سه تا بودن
-