هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k از نظر من تمامی ساکنان خوابگاه های پسرانه، خرس گریزلی محسوب میشن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k اول از خودم شروع کردم
الان به جایگاه سردستگی خرس های گریزلی رسیدم -
چطورین بچه ها؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k فعلا که معلوم نیست و در انتظار نتایجیم:/
خیلی مسرخست
گفتن نیمه دوم مهر تازه نتایج میاد... -
Akito منم بیرون میرم میزارم تو جیب شلوارم
کیفمو تزئینی میبرم ولی کتابخونه دوربین داره خب، شاید برای همینه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to مِهردُخت on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 شما چطورین؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah خواهرم برای امتحانا گوشی شو میذاشت تو کیفش و کیفش هم دم در سالن(دور از چشم بقیه)
فکر کنم مشکل از منه:/ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k واقعاً ایشالا که خیر باشه
اینجوری هم خوبه، تابستون طولانی تری خواهیم داشت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to مِهردُخت on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 خداروشکر
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k آه نمک رو زخمم نپاش
بذار توی این حالت مستی خوش باشم -
Akito منم ترمیم معدل که میکردم، تو یه دبیرستان بود
بچهها گوشیهاشونو میزاشتن تو حیاط میرفتن امتحان میدادن، من جای اونا استرس داشتم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
توی فرم انتخاب رشته که فقط نیم سال اول زدم
یعنی بازم ممکنه بهمنی بشم؟:/
77633/140814