هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
بله اینطوری درسته
وقتی از اول تو بچه حس رقابت تعریف بشه
معنایی از رفاقت و انسانیت و همیاری کمرنگ میشه
ولی همیشه این جو رقابت هست و کسی به فکر رفاقت و همیاری نیست -
بابونــــهreplied to Mehrsa 14 on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 برعکس من متنفرم
-
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اها
-
خدا خدا خدا
-
بابونــــهreplied to Mehrsa 14 on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 خب اشکال نداره
عههه مبارکه -
زهرا بنده خدا 2replied to Hamid.s on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
من شنیده بودم توی کره/چین
همین بازی انجام میشه
ولی اینجوریه که باید بچه ها دوستاشونم کنار خودشون جا بدن و کسی سرپا نباشه...
تهشم یادم نمیاد اصلا برنده بازنده داشت یا نه
ولی یه همچین چیزی شنیده بودم... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 نه اونو بلد بودم فقط
-
همخوانی دانشگاهی مد نظر مدیره به نظرم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mehrsa 14 on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 که اینطور..
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s عالی
سپاس فراوان -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یبار یه تاپیک بود که چی با خودمون ببریم خوابگاه و اینا
کسی دارتش؟https://forum.alaatv.com/post/2795069
بفرما خدمتت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mehrsa 14 on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 همون تاپیک که توش ساعت مطالعه میذارن؟
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
پرستو بابایی
یه چیزی درباره این بازی وجود داره اینه که
من رو این بازی تحقیق کردم
این بازی باعث حس حسادت و کینه و کمبود اعتماد به نفس میشه به خاطر اون جو رقابتی که داره -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat برگام ریخت وفتی فهمیدم تاحالا ندیدی اینو
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نه نه
البته شایدم داخل همون باشه...
یادمه یکی یه عکسی فرستاد که چیا ببریم خوابگاه
حالا یادم نیست براش تاپیک هم زده بود یا نه...
پست 77801 از 144807