هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چه گوهی بخورم الان
-
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 هعی اره...
-
@nothing0
درسته
فقط تصورم رو کشیدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to razie_ on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_
عع راضیه^^
خوبی تو عزیزم ؟
قربونت ،خداروشکر می گذرونیم بد نیستم 🤍 -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh اخه من یچیزی میگم شما یچیز دیگ منم میدونم خیلیا انتخاب رشته نمیکنن بخاطر داستان محرومیت ولی این فقط باعث میشه با رتبه فعلی خوشبین باشی ولی این رتبه چند برابر بدتر از حد انتظار رو توجیح نمیکنه ... امیدوارم شب خبرای خوبی بشنویم
دقیقا، شما یه چیزی میگی یه دفعه من میام یه چیز بیربط میگم ایشالله
-
داشتم فکر میکردم وقتی از کنکور اردیبهشت اومدیم بیرون
حتی کسایی که ضعیف بودن هم تونسته بودن معقول تست بزنن
در کل خیلی اختلاف فاحش بین بقیه نبود ، رقابت سر این بود کی بیشتر تونست بزنه ، برای امتحان نهایی ام درسای مهمی مثل عربی دینی ادبیات که تراز بیار بودن واقعا راحت طرح کردن اگه زبانم مشکلی نداشت کلا درسای اصلی عمومی راحت بودن ، وقتی میانگین کشوری ادبیات میشه ۱۲ یعنی یه تعداد زیادی تونستن نمره بالا بگیرن .. حالا چه کسی که برای کنکورش خونده چه نه ، اینکه امثال رقابت سر دونه دونه تستای کنکور بود سر ۲۵ صدما بود اینو میشه فهمید ، چون با یه تراز نه چندان زیاد اختلاف رتبه خیلی زیاد داده بود امسال ، از طرفی واقعا مگه ما چقدر پشت کنکوری داشتیم ؟ این تحلیل منه، بنظرم برای این بود که اختلاف ترازای امسال با هم خیلی کمتر بودن -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
@nothing0
نه
خیلی دوست دارم ببینم -
سو ول
-
هوووووووووووووووووومممممممممممممممممممم
-
ولی میدونی دانش آموز جماعت همیشه ساز مخالف میزنه
گفتن تاثیر معدل براشون خوب نبوده ولی
نسبت به سالایی که صرفا کنکور بوده
مدارس عادی شهرای کم برخوردار نه فقط مدارس تاپ
اونا هم حضورشون یکم پر رنگ شد
رسالت واقعی معدل این بود که بذاره دانش آموزای غیر خاص و عادی ام وارد دانشگاه های تاپ کشور بشن -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 79181 از 147768