هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
نمیدونم اینی که تو ناشناسای خیلیا بد صحبت میکنه کیه
ولی قطعا......
دست میذاره رو چیزایی که برا بچه ها مهمه و انگار میخواد اعصابشونو خورد کنه
من خودم قبلا ناشناس گذاشته بودم
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجامهمه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت
)
یه مدت همونجا صحبت کردیم
ولی تهش تبدیل شد به فحش و فلان
منم ناشناسمو برداشتم چون اثر خاصی نداشت
الانم یکی باز سعی کرده مزه بریزه
و بی محلی جوابشه.
پن:ناشناس میذارن که انتقادی پیشنهادی دارن بذارن
نه عقده هاشونو...
ولی خب همیشه وهمه جا آدمای مخالف ما هستن
مهم اینه که آدم مسیر درست رو پیدا کنه و بره... -
نمیدونم اینی که تو ناشناسای خیلیا بد صحبت میکنه کیه
ولی قطعا......
دست میذاره رو چیزایی که برا بچه ها مهمه و انگار میخواد اعصابشونو خورد کنه
من خودم قبلا ناشناس گذاشته بودم
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجامهمه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت
)
یه مدت همونجا صحبت کردیم
ولی تهش تبدیل شد به فحش و فلان
منم ناشناسمو برداشتم چون اثر خاصی نداشت
الانم یکی باز سعی کرده مزه بریزه
و بی محلی جوابشه.
پن:ناشناس میذارن که انتقادی پیشنهادی دارن بذارن
نه عقده هاشونو...
ولی خب همیشه وهمه جا آدمای مخالف ما هستن
مهم اینه که آدم مسیر درست رو پیدا کنه و بره...زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجام همه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت)
اون اوایل یکی به من می توپید که چراااا فلانی و بهمانش رفتن ما رو گزارش زدن
بعد من می گفتم فلانی و بهمانی که اصلا ننمی شناسمشون چه ربطی به من دارن اصلا چرا از من طلبکاریو می گفت نهههههه اونا هم فکرای تو هستن
آخه مرد/زن حسابی تو مگه چقدر از فکر و عقیده من خبر داری که رفتی هم فکرامم شناسایی کردی
یه کم باهم صحبت کردیم فهمید داره دیگه داره چرت و پرت می گه و مکالمه مون با چی بگم والاش تموم شد
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجام همه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت)
بعد من می گفتم فلانی و بهمانی که اصلا ننمی شناسمشون چه ربطی به من دارن اصلا چرا از من طلبکاریو می گفت نهههههه اونا هم فکرای تو هستن
آخه مرد/زن حسابی تو مگه چقدر از فکر و عقیده من خبر داری که رفتی هم فکرامم شناسایی کردی
یه کم باهم صحبت کردیم فهمید داره دیگه داره چرت و پرت می گه و مکالمه مون با چی بگم والاش تموم شد
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
کمی حق میدم بهشون...
میدونی
من نظرم اینه اینجا همه بچه ایم
هنوز خیلی جای فکر داریم
میتونیم خیلی عادی و بدون پریدن به همدیگه
اعتقاداتمونو بیان کنیم
ولی اونی که با بی ادبی و فحش شروع میکنه
خیلی نمیشه باهاش ادامه داد...
ان شاءالله هممون مسیر درست رو بریم... -
ولی حس خوبی داشت
آدم احساس کنه سردستهی تفکریه که معتقده درسته -
Anzw 18
کمی حق میدم بهشون...
میدونی
من نظرم اینه اینجا همه بچه ایم
هنوز خیلی جای فکر داریم
میتونیم خیلی عادی و بدون پریدن به همدیگه
اعتقاداتمونو بیان کنیم
ولی اونی که با بی ادبی و فحش شروع میکنه
خیلی نمیشه باهاش ادامه داد...
ان شاءالله هممون مسیر درست رو بریم...زهرا بنده خدا 2
آخه این دوستمون اعتقاداشو بیان نمی کرد که
اصلا چیزیم نگفت ببینم موافقم یا مخالف یا چی
حرفش این بود که فکر نکن نمی فهمم گزارش می زنیناااا
فقط "تو و هم فکرات"ش رو دوست داشتم
بعد من کلا یه نفر رو یادم می آد که گزارش زده باشم. اونم پارسال بود یا 2 سال پیش یادم نیست ولی طرف واقعا بی ادب و رو اعصاب بود یه بار گزارش زدمش(که باز اونم سر مسائل سیاسی یا همچین چیزی نبود)
که اونم دیگه نیست... نمی دونم اصلا رفت یا اخراج شد یا چی. -
حال ندارم برا یه ناهار پاشم برم دانشگاه
-
زهرا بنده خدا 2
آخه این دوستمون اعتقاداشو بیان نمی کرد که
اصلا چیزیم نگفت ببینم موافقم یا مخالف یا چی
حرفش این بود که فکر نکن نمی فهمم گزارش می زنیناااا
فقط "تو و هم فکرات"ش رو دوست داشتم
بعد من کلا یه نفر رو یادم می آد که گزارش زده باشم. اونم پارسال بود یا 2 سال پیش یادم نیست ولی طرف واقعا بی ادب و رو اعصاب بود یه بار گزارش زدمش(که باز اونم سر مسائل سیاسی یا همچین چیزی نبود)
که اونم دیگه نیست... نمی دونم اصلا رفت یا اخراج شد یا چی.Anzw 18
ای خدا
️
تو و هم فکرای...ت
️
-
این مدل صبحونه رو امروز امتحان کردم چیز جالبی شد شماهم ببینید:) :
(عکس نگرفتم خودم)
اوللل یه تست بردارین و داخلش رو این شکلی برش بدین:
بعد کف تابه تون رو روغن بریزین و تست رو بذارید تو تابه و داخلش یه تخم مرغ بشکنین:
نمک و فلفل سیاه رو بزنید و همش بزنید بعدددد هر چی که دلتون می خواد مثل فلفل دلمه ای، گوجه، سوسیس، هویج و پیاز و هرچیزی که به نظرتون خوب می شه رو نگینی ریززز برش بدین و به تخم مرغ اضاف کنین. من فقط فلفل دلمه ای زدم با یکم کالباس مثلا
:
این آبجیمون درشت کرده ولی خب کوچیکتر بهتره.آخرش یه لایه پنیر ورقه ای و بعد اون لایه تستی که جدا کردیم رو بر می گردونیم سر جاش. گودا اگه نداشتین یه کم پنیر پیتزا بزنین. من چون اون رو هم نداشتم پارمزان ریختم
:
بعددددد یه کم هم تستا رو اونوری کنید
الان دیگه آماده است نوش جونتون:)))
چه خوببب
-
Blue28
سلام
میشه چتتونو باز کنید؟ -
@Look
تا من باشم و به تو نگمپرستو بابایی چیو؟
-
هم اتاقیِ جدیدم