هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
VID_20240923_072742_630.mp4
ولی واقعا باهوش بوده برعکس همه بچه ها این خیلی منطقی فکر میکرده -
جلو آینه شدم با خودم طرف
آینه شکست خورد بتم ترک
من نه یه لاتم نه یه رهبر
هیچکدوم این دوتا نیستم
دیندارا منو از خودشون نمیدونن
چون اونقدام با خدا نیستم
کافران منو از خودشون نمیدونن
چون اونقدام بی خدا نیستم
من با شمام و جدا نیستم
ولی از هیچ کدوم شما نیستم -
Blue28
سلام
میشه چتتونو باز کنید؟زهرا بنده خدا 2 سلام باز کردم
-
-
......
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@M-an
سلام و وقت بخیر. امیدوارم حالتون خوب باشه.
من رو احتمالا بشناسید. مدتی اینجا همیار فارسی بودم.چندتا گله دارم که خیلی وقته برام مسئلهن ولی بازگو نکردم اما دیگه واقعا وضعیت جوری شده که ترجیح میدم بگمشون.
این انجمن و سایتی که درحال حاضر داره کار میکنه و پابرجاست، هیچ اون چیزی نیست که باید باشه.
محدودیتهای عجیب غریبی که واقعا خیلی ساده قابل حلن... مثل محدودیت صد کلمه داخل چت که اصلا و واقعا دلیل خاصی هم نمیتونه داشته باشه... این محدودیت اونقدر هجوآمیزه که وقتی فایلی رو هم داخل انجمن آپلود میکنیم برای ارسالش توی پیوی باید یه سری ترفند و حقه بزنیم که لینک رو کوتاه کنیم تا بتونیم یه فایل برای هم ارسال کنیم!
کندی وحشتناک سایت خصوصا وقتی میخواد چتها رو باز کنه... انگار که واقعا چه عمل سنگینی رو داره انجام میده و کلی مشکل پایهٔ دیگه که برای سایت هست، به کنار.انجمن توی دوران کرونا که ما داخلش عضو شدیم، واقعا یه پلتفرم خیلی خوب و درست حسابی بود برای بچههای کنکوری. که میتونستن بیان اینجا، باهمدیگه گفتگو و تعامل داشته باشن؛ هم درمورد درس و هم درمورد حال و روحیات و درونیات و الی آخر... ولی انجمن انگار عملا حتی بچههای خودش رو هم از یاد برد!
من واقعا یاد دارم توی این سه سالهای که من اینجا بودم، واقعا بچههای باسواد و جدی درست و حسابی اینجا حضور داشتن. خیلیاشون همیار شدن و الآن حتی اثری از یکیشون نیست. انجمن واقعا نباید برای خودش جای این سؤال رو بذاره که چرا؟!
خود این سؤال و جواب کردنهایی که بچهها در ازای سؤالات هم انجام میدن واقعا توی سایتایی که حداقل من دیدم نظیر نداره...
انجمنی که میتونست واقعا تبدیل بشه به یکی از سایتایی که سر زبونا بچرخه و بچههای کنکوری رو جذب کنه برای پاسخ به سؤالاتشون توی سال کنکور و حتی سالهای عقبتر، واقعا چرا جای اینکه بچههای تازه ورود داشته باشه صرفا خروجی داره؟!
همهچیز که فروش پکیج درسی و تفتان و آرش و راه ابریشم نیست...!
واقعا انجمن کی قدر کدوم بچههاش رو دونست؟ در سادهترین حالت ممکنش، سادهترین حالت ممکن! انجمن میتونست برای حفظ کردن همیارای خودش یه جلسهای دورهمیای چیزی برگزار کنه برای اینکه بچههای فارغ التحصیل که حالا دانشجو شدن بیان یه نشستی داشته باشن با اساتیدی که یک سال ویدئوهاشون رو دیدن از پشت مانیتور... و حالا همون اساتید رو از نزدیک ببینن. که این واقعا آرزوی خیلیا بود! که الآن یا اینجا نیستن یا اگه هم باشن میان تودلی یه حالی از دوستاشون میپرسن و دوباره میرن...
و یا هزاران کار دیگه که واقعا میشه توی یه اتاق فکر درست حسابی برای برنامه چید و آینده پیشبینی کرد.خیلی واضح و سلیس خانم مدیر، شما و هر تیمی که پشت این انجمن هست، متأسفانه دارید این انجمن رو حیف میکنید.
حداقل از اینجا به بعدش رو برای بچههایی که جایی در این انجمن دارن، چه سِمَت و جایگاهی دارن، چه ندارن؛ ارزش قائل بشین و قدر بدونین... و برای حفظشون تلاش کنین تا این انجمن دوباره سر پا بشه.
اینجا واقعا مثل خونهٔ مجازی منه. به معنای واقعی کلمه حرص میخورم وقتی به چنین وضعیتی افتاده.
به چنین وضعی که بچهها فقط میان و میرن... هیچکسی حاضر نیست دیگه بمونه! واقعا چرا برای تیم پشت سایت سؤال نمیشه که چرا...؟! چرا این سایت و این بستر این چنین رها شده؟!
حیفه...! به خدا که حیفه...!@M-an
JuDiبنده کماکان منتظر پاسخم