هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ــــ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ـــــ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
ــــ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
ــــــ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
ــــــ
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
همممم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor که اینطور
ممنون -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آره تهران
خب خوبه خداروشکر
البته یه استاد دانشگاه قرار کارای فامیلمون رو بکنه... -
اولین کاری که بعد هر اشتباهم میکنم :
زنگ زدن و پیام دادن به آبجیم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _MILAD_ on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ بله بله دیدم تشریف آوردین کانال
چشم حتما ...مزاحم میشیم ....تشکرات فراوان
-
نمیدونم چرا بعضی از بلاگرا برای فروش دوره هاشون پای ائمه رو وسط میکشن کم مونده دست به جعل احادیث هم بزنن
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally از بزرگی شماست خانم دکتر
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست دارم الان خونه خودمون باشم
هزارتا کار دارم 🫤#تودلی
-
Blue28
اینا احتمالاته
ولی حتما منطقه ها قراره با هم فرق کنه
و چیزی که گفتن اینه طبق نمراتی که اون منطقه گرفته طبقه بندی میشه برای تراز دهی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
خواهش میکنم دنتیست جان️ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom چیشده؟
ثابت نمیمونه؟
یعنی چی؟؟؟؟؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally هعی روزگار
7981/147760