هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
dlrm
سلام عمه دلی
خوبی؟بهتر شدی؟ -
@AmirBardia در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
dlrm
سلام عمه دلی؟
خوبی؟بهتر شدی؟سلام پسر مهربون
خوبی؟
اره بهتر شدم
ممنونم از احوال پرسیت -
dlrm
ممنون بد نیستم
خداروشکر که بهتری
ایشالا همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی عمه دلی
مراقب کن از خودت -
صدای در
صدای جیغ
صدای تلفن
آینه
پا گرفتن
از پشتش دراومدن
خب دیگ همش قابل پیشبینی شده یکم خلاقیت -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ من اینا رو ببینم تا یک هفته پشت سر خودمو نگا میکنم چیزی نباشه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وااااای نصف شبی دیوانه شدم
آله 🥺
مثلا اون ور یه چیزی گفتی سیو شد -
_ Reza _
من خواب میبینم رفتم مدرسه
بعد اونجا از معلممون سیلی میخورم
این از هر فیلم ترسناکی ترسناکتره🥲 -
@AmirBardia در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
dlrm
ممنون بد نیستم
خداروشکر که بهتری
ایشالا همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی عمه دلی
مراقب کن از خودتچشم🩷(:
تو هم مراقب خودت باش -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
میگن اگه می خوای از کسی حرف بکشی ساعت ۳ شب ازش حرف بکش
داستان زهراست -
AmirBarsamreplied to dlrm on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
dlrm چشمتون بی بلا
-
تهش یه جیغ آبدار زد
-
@AmirBardia همینطور الکی ؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی مه د خسته بیمه 🥲...او د سارا سیم تعریف کنه ب بچه فلفل دادم ...اینم تو .... نیاز ب استراحت دارم .... ناراحت قلبی دارم اینجوری نکن نسترن
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ حالا ک دوست دارین ...ان شالله ی جوری بترسین ک .... دیگ هیچی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
وای به بچه فلفل داده تهش چی شد ؟
اصلا چرا این موقع شب باید اینجا بچرخیم ؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آله و درد بی درمون
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
ببشید -
_ Reza _
کلاس دوم زیاد از معلممون کتک خوردم
کلاس هفتم هم با بغل دستیم با لوله خودکار به معلم علوم کاغذ میزدیم بعد فقط منو از کلاس انداخت بیرون، حتی صفر هم گذاشت برام ولی هیچی نگفتم بهش
بعد هم که آبدارچی مدرسه پادرمیونی کرد هیچی نگفتم حتی معذرت نخواستم ازشولی خوابم اینجوریه که مثلا حس میکنم کلاس دوازدهمم میرم تو کلاس دهم میشینم هیچی از درساشون نمیدونم بعد از معلمه سیلی میخورم
801/134314