هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
من میدونم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Maaah on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah
مصاحبه ی دعوت نشده م رو بله قبولم با ۱۷۳ -
قد منو اینجا هیشکی دقیق نمیدونه شاید مثل شما
-
برم بخوابم، چشمام میسوزه
شب بخیر سارا و نرگس و نسترن و افنالیست و اینفینیتی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Maaah on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah
نه اتفاقا خیلی خوشحال بود
۱۸۳ برای دختر زیاد جالب نیست -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Maaah on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah
شب بخیر مهدیه -
پرستو بابایی
نسترن شاید این خوشحال کننده باشه که اولویت های بالاییش رو قبول شده باشی -
️وسط بدبختیای من، نگا اینجا چجوریه
ولی نمودار بالا پایین داره️
بلندترین قله ها، بلندترین دره هارو تشکیل میدن️من ته دره نیستم ولی وسطشم
️خودمو میکشم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
۱۹۵؟ -
Narges_ متشکرم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
۱۰ سانتی متر -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to هویججج on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه
نه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
ولی بدون شوخی فک میکنم یا ۱۶۲ بودی یا ۱۶۳ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
امیدم به همینه 🥲 -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Maaah on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah
شب بخیر خدانگهدار -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
کمتر؟
81276/150404