هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra.HD
این ربطی به جملهٔ من نداشت. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاو یعنی اگر من تو جملاتم اکثر افغان هارو خطاب میکردم همچی حل بود؟
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny قبول ندارین زن ها با مرد ها متفاوتن؟
و من وقتی از این بخش های متفاوت حرف بزنم طبیعتا باید یه دسته رو جدا کنم دیگه
چه میخواد تفاوت های فیزیکی باشه چه روانی -
مردا احساسات سرشون نمیشه
با
من اکثرا مردایی که دیدم احساساتی نبودن
زمین تا آسمون فرق داره. -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Comrade on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat همه سایتای دولتی همینن
با وی پی ان برو شاید بار بشه -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
وقتی مراقب حرفات نباشی یکی تا صبح نمیخوابه. -
صرفا نیازه که افراد فکر کنن به جملاتشون.
-
به كوتاهی آن لحظه شادی كه گذشت،
غصه هم میگذرد . -
Zahra.HD
غیرممکن نیست. -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خداوکیلی اینم غیر ممکنه ها
آدمی که کلا اینطوری حرف نزنه؟ -
انگار آدم خوبایی که از دنیا میرن یه سری خوبی و خیر و برکت رو با خودشون میبرن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آیا فقط سختی کاره ؟
باشه تحمل می کنم -
@Comrade_Bayat
درسته. مخالفتی نیست.
ولی این مشکل در درجهٔ اول به خاطر مدیریت نکردن مهاجرته.
وقتی جامعهٔ بیکار، فقر، فلان فلان و فلان توی مملکتی وجود داره اون مملکت با چه حساب کتابی میتونه مهاجر بگیره؟!
همین میشه که توی خیابون مردم راه میرن به افرادی که احساس میکنن جاشون رو توی این مملکت گرفتن و عرصه رو براشون تنگ کردن فحش میدن. قطعا همینه.
ولی این تقصیر نژاد اون افراده؟!
من بعید میدونم... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny شاید برای من اشتباه تعریف شده آقادانیال=)
عیبی نداره،اگر اصرار داری نژاد پرستم️ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ️️️
-
هرجا دیدین کسی به صورت کلی حرف میزنه فرار کنین.
زنها اینطور
مردها اونطور
دهه هشتادیها اینجوری
دهه نودیا اونجوری
سیاه پوستا فلان
افغانها بهمان
و و و و... -
danial hosseiny اره قبول دارم، ولی خب به هر حال خود به خود یک همچین حسی ایجاد میشه، نمیشه جلوش رو گرفت و به نظرم میشه به مردم حق داد که این رفتار رو داشته باشن.
میدونی مسئله چیه، اکثر افراد یه ملی گرای درون دارن، ایرانی ها که از همه بیشتر، ولی چون حظور افغان ها خیلی دردسر های زیادی توی جامعه ایجاد کرده این حرف ها و حرکتایی ملی گرایانه که بعضی مواقع انجام میدن مثل بلند کردن پرچم دولت قبلی افغانستان یا ... یه جورایی احساسات ملی رو جریحه دار میکنه. -
Blue28
بازی با کلمات؟! من خودم استادم.
پست 143321 از 146863