هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اول روی ۳۶۰ کلیک میکنی بعد روی عینک اینجوری کلیپ درست میشه
-
Michael Vey تهشو اسپویل نکنم ؟
-
Danial.al نه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
واووو بالاخره اینو سفارش دادی ؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاغذی که دستم بود هیچی ازش نموند از بس این ور اون ورش کردم لا به لای حرفاش
خب این پنجمی بود ولی دومی در حضور خودم
نمی دونم ولی می دونم خیلی استرس آور بود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
یوسفی از دستت در رفت ؟
f.nalist -
پرستو بابایی ارههههههه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
این از اولم به نظرم خوب تر بود
مبارکت باشه گل^^ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
آره... -
پرستو بابایی اره من دلم بین این و اونی ک اول سفارش داده بودم مونده بود🥲 ولی دیگ گفتم همینو بگیرم ب کلاسورمم میاد🥲
مرررسیییی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
((= -
بی حوصله و یه جوری ام
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
می دونی اصلا حواسم نبود به کلاسورت 🥲
ولی الان می بینم که آرهههههه -
پرستو بابایی مهیجیحعییحععحسنعسجعس
-
چقده این آهنگه کراشه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوووف استرس دارم:/
82453/144107