هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا 30که دیره ولی باشه
-
Alireza Varamanzarنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
اَلِکی میگه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخدا فقط آهنگ بود
-
Blue28
ولی برای من که همون عکس که خودم تحویل دادم روش خوردهیک قطعه عکس 3 در 4
نمی دونم شاید الان تغییر کرده -
ناهار نخردمه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 قلبم فعلا میخوره تا ۳۰ سالگی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اَلِکی میگه
-
danial hosseiny بله
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
عجب آدمیه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قلبم یواش یواش دیوونه شد براش
-
AmirBarsam ثابت کن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از الانم بگم اونجا عکس گواهینامه تو میگیرن نگی بهم نگفتی زشت رفتم
صبر می کنم خوشگل شدم میرم ثبت نام
-
وای عالیه
از اون موقع داره میگرده
الان اومده میگه فاطمه بیا برات تخفیف پیدا کردم
یه ۵۰ درصد تخفیف
خوبه از ۷۰ دلار رسوندش ۳۵
ولی بازم من نمیتونم الان بخرمش -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
نمیفهمم چی میگی زبون بسته -
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خوش بانو -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar مریم هستم
پست 143901 از 148274