هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo
اره
چیزی از من کم نمیشه
ولی همین طور پیش بره حسادت بیشتر میشه و من نمی خوام با هم کلاسیام و کسی ها که شیمی می خونند این طوری بینمون رفتار بشهبیشتر از من اونااسیت می ببیند
و خب اینکه من به این فکر می کنم که یادبگیریم و رشد کنم نمی خوام باکسی رقابت کنم و یا مورد مقایسه قرار بگیرمهمیشه از مقایسه خوشم نمیومد تو راهنمایی هم یک هم کلاسی داشتم که نمره ها منو بهتر از خودم می دونست و این رفتارش اذیتم می کرد اینکه همش بخواد مقایسه کنه و حسادته و...
شاید باید بی تفاوت باشم هعی
ولی کاش ادما کاری به کار هم تو زمینه ها یی که واقعا اثری روی زندگی شون نداره نداشته باشند
اینکه من نمر م خوب شده باعث نمیشه که اونا ضعیف بشند کههمه باید به فکر یادگرفتن باشیم
-
یادمه یه تایمی اومدم اینجا و گفتم که
یه پیرغلامامام حسین داریم که هرکی ببرتش کربلا بزرگ ترین ثواب رو کرده...
فک کنم تو حال و هوای محرم و اربعین پارسال بود...
و یه ماجرایی پیشاومد و مابابت چیزی ازکسی شکایت کردیم
و شاهد لازمبود...
همین ایشون
برعلیه ما
و به ناحق
شهادتدادن...
به نفع اون آدمی که شهادت دادن
برا اینبود که کارشون پیشاونگیر بود
ولی...
حقیقتا توقع دیگه ای داشتم...
عموم گلهکرده بود و خانمش گفته بود
دیگه پیرشده و چیزی یادش نیست اومده یه چیزی گفته( :
عمومم گفتهبوده آفرین! پس اون پیر شده و چیزی یادش نیست
پس شما بهش گفتید بیاد و بگه...(عموم زبون انتقادِ تندی داره...همون که به منم گفته بود سر امام حسینمنت نذار...)
و الان عمیقا از خدا میخوام که خدا کمکش کنه...
حیفه این همه عشقِ حسینه که آخر عمری اینجوری فروخته شه...
پن: اینکه دادگاه تا اینجا به نفع مابوده هم در این حسم بی تاثیر نیست...ان شاءالله که آخرشم حق به حق دار برسه تا بقیه ام ببخشنش...
به خاطر غلامِ حسینِ فاطمه بودنش... -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شاید باید بی تفاوت باشم هعی
+++
شاید این حرفایی که به من زدین رو به اونا هم به طور غیر مستقیم بفهمونین خیلی تاثیر داشته باشه ...به نظرم بیشتر باهاشون تعامل کنین
مثلن شما هم میتونین بعضی جاها ازشون کمک بخواین با اینکه بلدین یا بگین بچه ها فلان همایش هست بیاین با هم بریم یا فلان کلاسو من شرکت میخوام بکنم شما هم میاین ؟اینطوری شاید بتونه تاثیر مثبتی هم برای شما و هم برای رفتار های اونا داشته باشه
mr.vinyzo اره درسته
من از این نظر باهاشون خیلی خوبم
هم بهشون کمک می کنم هم اگر جای مشکل داشته باشم ازشون کمک می گیرم
یکی از مدیر ها گروه مونم که باید مطالب و نکات و اطلاعیه ها جزوه ای و... و چیزای که نیاز در اختیار بچه ها بزارم
با این حال بعضیاشون این طور برخورد می کنند
ترم قبل بهتر بودیم ولی هرچی بیشتر زمان می گذره متوجه شدم به چشم رقیب بهم نگاه می کنند
انگار کسی که نخواد پیشرفت کسی رو ببینند
(اینطور که اگر من قرار خراب کنم اونم باید خوب نده)
تو آزمایشگاه هام متاسفانه چنین برخوردی دیدم ازشون
یکی شون به سرعت اومد محاسبات رو ازمن گرفت و تحویل استاد داد
که من نتونم از روشون بخونم چون بدون اطلاع استاد گفت می خواد از محاسبات ازمایش امتحان بگیره و گزارش دست من بود.
(درصورتی که همشو خودم محاسبه کرده بودم)
این طور رفتار هاشون برام عجیبهحالا اینا درصوتی بود که برای محاسبات همه مون به گزارش کار و نمونه هاشون دسترسی داشتیم ولی هم گروهیم چون خودش بلد نبود می خواست که منم خوب ندم.
واقعا این رفتار ها دیگه تو دانشگاه بچه بازیه ولی انگار ادامه داره
منم بدم میاد یکی با این دید بخواد درس بخونه و چشم دیدن موفقیت هم رشته ای هاشو نداشته باشه
اتفاقا باید به هم کمک کنیم همه مون ادم ها قوی تو این رشته باشیم حالا هرچقدر می خواد سخت باشهمن از نظر که با بچه ها تعامل داشته باشم اوکیم و مغرور نبودم که بگم من که بلدم به من چه که بقیه متوجه نشدن که نخوام کممشون کنم. چون درس هامون سنگینه واقعا و نیاز که هرکس تو هر زمینه اش که می تونه کمک کنه.
ببخشید زیاد صحبت کردم و وقتتون گرفتم -
این حسرتی که هرازچندگاهی میاد و میره؛ بازم دردناکه=.)
کاش میشد برگشت عقب ...
ولی
حقمه ...
#تودلی -
دلم برا هیئت روستامون تنگ شده...
کاش بتونم برم...
کاش...
کاش...
کاش...
و اگر شد و رفتم
تو مسجد و اینا که شلوغه و احتمال دیدن همدیگه از ۱درصد کمتره
برا اون نذری هم
سرمو میندازم پایین و کارمو انجام میدم...
که اگه خودش و خونوادش هستن
چشمم به کسی نیفته...
البته که معذبم و کلا همینم...
ولی خب... -
ولی دلم روضه خونگی میخواد...
-
jahad_121 کلاس دهم که بودم انقد عشق شیمی بودم که روزی فقط12 ساعت شیمی میخوندم . نمیدونم این همه ذوقم چرا یه باره کور شده به درس و به زندگی.
@Yuqi چه عالی خیلی خوب این طور شوق و اشتیاق تون به این درس
خیلی خوشحال شدم️
منم این تجربه شما رو داشتم ولی شاید حتی کمتر اما خب این طور بگم که الویتم شیمی بود و بیشتر از همه شیمی می خوندمحالا اتفاقی افتاد که دیگه مثل قبل انگیزه و شوق ندارید؟
اگر کمکی از دستم برمیاد بهم بگید.شیمی درس جالبی و شیرینی هست و چیزای خیلی متنوع ای داره و هربار یادگرفتن ش و یا حل مسائل ش لذت یادگیری اش خیلی حس خوبی داره و لذت بخش.
️
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خداروشکر زبان تخصصی رو پاس کردم تموم شد
زبان تخصصی چیه؟
اینجوریه که مثلا به سرطان میگن کنسر به اسهال میگن دیاریا، اینجوری؟ -
ارمنیا میان در خونت...
-
Nilay
قربانت
اهان دوتا دیگه هم یادم اومد
مثل قلعه متحرک هاول
و ویولت اوردگان اینم چندتا داره
و بند انگشتیGharibe Gomnam قلعه متحرک هاول رو دیدم و عاشقشم🥰
-
فقط تویی که پرچمت قدِّ
پرچم شاه کربلا بالاست... -
خدایا ولی واقعنی کمک کن من فرجه ها درسامو بخونم...
-
Hhh Hh بعضی موقعا انقد حسرت میخورم به زمان از دست رفته . یکم که ازون حال میام بیرون بازم میبینم دارم خیلی زمانمو از دست میدم.
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خداروشکر زبان تخصصی رو پاس کردم تموم شد
زبان تخصصی چیه؟
اینجوریه که مثلا به سرطان میگن کنسر به اسهال میگن دیاریا، اینجوری؟ -
._.Zahra.K
آره منم منشنشون کردم ازشون بپرسم
هر انیمهای میگفتم به جز چندتا میگفتن ندیدم نشنیدم دوست نداشتم
بعد من میگفتم بابا اینکه معروفه
بعد تهش به من گفتن
شما یه انیمه باز واقعی هستین
ولی بنظرم اونی که میشینه ۳۰۰ قسمت میبینه تهشم پایانش بازه یه انیمه باز واقعیه من سینمایی ترجیح میدمGharibe Gomnam
منم
من انتظار دارم وقتی یه چیز به این طولانی رو میبینم آخرش داستان جمع و جور بشه نه باز باشه