هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to mr.vinyzo on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
دارم جیغ میزنم پخته تر شده؟ عجببب -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۴۰ نفر دیده بعد ۱۱ نفر لایک کرده یعنی ۳۰ نفر ممتنع
خب الان جزوه یا کلیپ ؟پرستو بابایی گیر سه پیچ دادم نه ؟! -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#تودلی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب
((((((((((((((((((((((:
-
متاسفانه راهنما هاتو از دست دادی....سر همین طور مسائل...
-
بوی مریم انگلیسی>>>>>
بوی هفت شیر افریقایی>>> -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to mr.vinyzo on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
تقصیر عسله هیچ راهنمایی نکرد :/// -
گشنمههههه
یه چیزی میخوام بتونه این طویله عظیم رو پر کنه.انقد گشنمه فشارم افتاده انگار اون چند بشقاب ماکارونی رو نریختم تو این اقیانوس °°
-
خب بازم ...مغازه دارم که باشن یا یه تیم انجام عملیات ساختمانی هم که باشن وقتی خودتو دست بالا بگیری جلوت جبهه میگیرن..
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to mr.vinyzo on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
mr.vinyzo
صرفا جهت فان بود چون دوبلور رسمی نیستن که ://
و ویدیوهای فان میسازن -
باید بزرای اونا بگن تو یک استعداد کشف نشده ای نه اینکه خودت بگی...اونوقت میگن اوهوک چه دسته بالا...
بعدش چی؟؟میگن خودت برو استعدادت رو کشف کن ...میتونی جاش بگی :میتونین یه فرصت بهم بدین تا خودمو ثابت کنم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روزتون مبارک دوستای خوبم
پرستو بابایی
Zahra2020 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
تبریک به من
تبریک به تو
تبریک به همههههههه
دست و جیغ و هورا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
ولی میخوام آشپزی رو جدی دنبال کنم
حس خوبی بهم میده
#تودلی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز روز جهانی دوستی و رفاقته 🥲
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _MILAD_ on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظر میرسه باز اون قوه ی مغزم فعال شده
پست 137061 از 148283