هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito
برنامه ریزی نگه داشتن اکانت: دو سال کاری
فوق العاده است محمد
فوق العاده -
بچها من انیمه زیاد میبینیم و یکی از مهمترین کارایی که توی تایم آزادم انجام میدم مانگا و انیمه است، ولی به هیچ وجه منو اوتاکو در نظر نگیرین
-
@f-nalist
توی هجوم افکار گیر افتادمپرستو بابایی
سعی کن توش شنا کنی بیای بیرون -
ولی بازم هیچی از چهره م معلوم نیست
من همون قبلیم
قوی بمون دختر((= -
Akito اره واقعا، EA و یوبیسافت باید بیان پیش پارادوکس درس یاد بگیرن، ببین فن پارادوکس اینه که با طرفدارا صمیمیه، یعنی بری چنل رسمی HOI4 توی یوتیوب اصلا متوجه نمیشی این چنل رسمیه.
Comrade همینجوری صمیمی میشه باهات موقعی که dlc میده دلت نمیاد نخری دلشو بشکونی
-
بچها من انیمه زیاد میبینیم و یکی از مهمترین کارایی که توی تایم آزادم انجام میدم مانگا و انیمه است، ولی به هیچ وجه منو اوتاکو در نظر نگیرین
Akito
ما تو رو همون کاوایی در نظر میگیریم
خیالت تخت -
Last waltz
میتونید لایکش کنید؟ -
پرستو بابایی
سعی کن توش شنا کنی بیای بیروننوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist راست میگه آقای یوسفی
-
پرستو بابایی
سعی کن توش شنا کنی بیای بیروندانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@f-nalist
خیلی عمیقه و من انگار توی اعماقشم
ولی از اون جا یه نور می بینم ...شاید بتونم دستمو برسونم به بالا(= -
Hako آره درست میگی
ولی نه دقیقا:/
یعنی هم آره هم نه... -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist اونم ریاضیییی
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وگرنه غرق میشی
میری کف دریا
پیش کشتی های غرق شده ات
-
@f-nalist باید عضو گروه ستاره بشه وگرنه حیفه
-
-
Hako سلام خانم لجندری
-
Akito اره دقیقا، البته فناش هم کثیفه واقعا، مثلا این دی ال سی آخریه که برای آمریکای لاتین داد اسمش چند تا فوکوس تیری اضافست، مگرنه همون چند تا کارخونه یا اون چند تا مستشار نظامی که میتونی با اون فوکوسا بگیری برای فتح دنیا تا 1960 کفایت میکنه. یعنی عملا طرفدار مجبور میشه بخره.
-
@f-nalist لطف داری