هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
Zahra2020
چخبر؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آناناس on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه
سردرد دارم شدیداً
🥹🥹🥹🥹
-
وای انقدر هوا سرده انگار زمستونه
-
Zahra2020 عه سلاممممم، چقدر دیر به دیر میای
-
همش کار دلم بود
دلم خواست که فدات شم
دلم خواست که تو دنیا پریشون تو باشم
دلم خواست بشم عاشق دلم خواست -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
عههههه چرا؟ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
زهرا زهرا
این ایموجی اشک شوقه وقتی میخوای از شدت خوشحالی گریه کنی ازش استفاده میکنن -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
🥺این ایموجی بغضه
-
چه گفته ام که سلامم دگر جواب ندارد ...؟
-
ندارد دل!
دل اندر وی چه بستی؟! -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
میخوان پایگاه امام علی رو بزنن ( خرم آباد )
Zahra2020 -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
خوبی بدی دیدین حلال کنید
-
-
Michael Vey
Blue28 راه تورو داره ادامه میده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 نمیدونم...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آناناس on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه من اگه هدفون داشته باشم میتونم هرچی میخوام تو خیابون گوش بدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor ممنون
من معمولا خیلی روی این چیزای مربوط به آداب غدا خوردن حساسم... -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
Akito
خیلی هم عالی
86154/133040