هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Blue28
با رمز یا ابوالفضل -
@mahdi-ek
بستگی به افسر داره دوست من بار اول قبول شد افسر فقط ازش خواست که دور دوفرمون بزنهنوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally من اصلا به منظور این حرفو نمیزنم
ولی واقعا دختره میاد ماشینش در حد غیر نرم میره که هی پرش داره از اول تا آخر ازمونش ، بعد فقط کافیه که یه پسری مثلا یه اجازه نگیره رده
نمیدونم چرا ، باید میرفتم خارج گواهینامه میگرفتم شاید همین وضع برای افسرای زنم باشه -
@Sally من اصلا به منظور این حرفو نمیزنم
ولی واقعا دختره میاد ماشینش در حد غیر نرم میره که هی پرش داره از اول تا آخر ازمونش ، بعد فقط کافیه که یه پسری مثلا یه اجازه نگیره رده
نمیدونم چرا ، باید میرفتم خارج گواهینامه میگرفتم شاید همین وضع برای افسرای زنم باشه@mahdi-ek
واقعا؟
آخه اون افسر که بعداً دختره رو نمیبینه
چرا باید تبعیض قائل بشه؟ -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
مثلاً دختره میگه وای آقای افسر شما چقدر جنتلمنید شماره ام رو یاد داشت کن؟
-
بنظرم حرفتون منطقی نیست
اینا صرفا شوخی های ایسنتاگرامه... -
من با خودم فکر کردم اگر راست است که هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد، ستاره ی من باید دور، تاریک و بی معنی باشد؛ شاید من اصلا ستاره نداشته ام!
•صادق هدایت
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
پسرا معمولا یه غروری دارن افسر هم لج میکنه میدونی چی میگم ؟ وگرنه بحث جنسیت و اینا نیست
مثلاً همین دور دوفرمون رو یه پسری بدون توقف و چراغ راهنما انجام داد ( کاملا آرتیستی )
افسر ردش کرد
@mahdi-ek -
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
.. . . . . . . . . . . . . . ..
-
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
.. . .. . .. . .. . .. .
-
@Sally ببین من نمیدونم چطور توضیح بدم
اگه افسره بفهمه یه دختری میتونه رانندگی کنه و ایراد کوچیک داشته باشه قبولش میکنه ولی به خدا برای پسرا اینجوری نمیکنن -
اه چرا میچسبونه نقطه هارو
-
@Sally ببین من نمیدونم چطور توضیح بدم
اگه افسره بفهمه یه دختری میتونه رانندگی کنه و ایراد کوچیک داشته باشه قبولش میکنه ولی به خدا برای پسرا اینجوری نمیکنن@mahdi-ek
چی بگم
-
دیروز با مامانم رفته بودم تمرین جای دنده عقب زدم دنده ۴
-
پرستو بابایی
سلام نسترن خانوم
وقتتون بخیر
مچکرم از لطفتون
شما خوب هستید؟@Hamid-s
وقت شما هم بخیر
مرسی ممنونم خداروشکر
این چند وقتی که نبودید جای خالی تون احساس میشد -
نزدیک بود بریم تو جدول
-
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
آزمون تو شهری هیچ ربطی به دست فرمون نداره
بیشتر به دقت و رعایت جزئیات ربط داره -
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek الان یکی هست با ما آزمون میداد با ماشین اومد محل آزمون ، ولی برای سوم رد شد
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط razie_ انجام شده
تا که بیرون آمدم از لاک، تنهایم گذاشت
موقع گُل دادنِ شاخه هرس انصاف نیست... -
@mahdi-ek
خب منم همینو گفتم
پسرا آرتیستی رانندگی میکنن
و چراغ راهنما و اینا رو رعایت نمیکنن