هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah تو نگفتی به کی گفتی سلااااممم🫵
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua Boys
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanomi
هرچی خودت حال میکنی داش
یعنی واقعا منتظری بهت بگه تو رو چاق میپسندم یا لاغر؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade من خیانت نکردم پلشت
-
Blue28 هنوز درگیرشی؟
اگه انقدر که پیگیر این بیچاره بودی، پیگیر استفن بودی الان سر خونه زندگیتون بودین -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Ainoor on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
آخی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
.................................
-
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی واقعا منتظری بهت بگه تو رو چاق میپسندم یا لاغر؟
من کلن برام مهم نی
ولی الان ی تاپیک دیدم نینی سایت دختره 16 سالشه یکم درشته میگه مسخرم میکنن
گفتم بدونم اخرش کدوم بیشتر پسند مردم ماس -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade کوچولوی بیادب،من خیلیم وفادارممممم🫵
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanomi
ببین حتی سلبریتی ها هم یه سری نقص دارن
و از نظر همه ایده آل نیستن که !!
اگه خودت رو دوست داشته باشی و اعتماد به نفس داشته باشی بقیه هم دوستت دارن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
92654/145405