هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی بیست بیست؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد این مدل چرت و پرتارو دوست دارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@م-هرد-خت آره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 آره، آفرین تو دختر خوب منی ️
-
razie_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط razie_ انجام شده
Blue28 خداروشکر، ممنون همچنین.
-
از وقتی رسیدم خونه مامانم داره رژیم ۳ماههمو به فنا میده :///
-
هم ناهار درست میکنه، هم شام
هرجام میره منو با خودش میبره، یه دفعه میاد تو ماشین و یهچیزیم دستشه ://// -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آقایِ همساده on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@م-هرد-خت
آره 🥲 -
نخورمم ناراحت میشه و دوساعت حرف میزنه با خودش
بعدم هِی میگه خوبی به تو نبومده، پسفردا که رفتی از پیشم بعد قدر منو میدونی، اصن باید مث مامانای دیگه همهش سرم تو گوشی باشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی اوقات به چیزایی فکر می کنم که هنوز اتفاق نیفتاده و توی اون موقعیت حتی ممکنه گریه م هم بگیره!️
در این حد:/ -
حس میکنم ماهیچههای معدهم درد میکنه
چندروزه حالم خوب نیست واقعن، حالتتهوع دارم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to razie_ on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_ 🩵گیدی گیدی
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا اینکه شهرستان قبول شدم و دلم برای اعضای خانواده م تنگ شده
و بعد دارم زار زار گریه می کنم دلم گرفته -
حس بچه بودن بهم دست میده
همه امسال دارید میرید دانشگاه -
Aqua خب بعضیها ازت بزرگترن، من همسن تو که بودم پشتکنکوری بودم، عین خودت
93612/147758