هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا اینکه شهرستان قبول شدم و دلم برای اعضای خانواده م تنگ شده
و بعد دارم زار زار گریه می کنم دلم گرفته -
حس بچه بودن بهم دست میده
همه امسال دارید میرید دانشگاه -
Aqua خب بعضیها ازت بزرگترن، من همسن تو که بودم پشتکنکوری بودم، عین خودت
-
Aqua من ۸۲اَم
-
اواخر ۸۲ البته، اون آخرای آخرا
-
Aqua آره ۳ سال که نمیشه، ۲ و سال و خوردهای
آره بابا ۲ سال بهچشم نمیاد -
یه دوازده روز دیرتر بدنیا میومدم الان یازدهم بودم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally سارا قبل از اینکه بخوابه باید گوشیشو بزنه شارژ و سریع هم اون صفحه ناشناس که معلوم نیست چی توش سرچ کرده رو ببنده که یه وقت کسی نبینه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Akito
چون تایم کنکور گوشیم توقیف بود ولی به بهانه جزوه درسی و... گوشی رو میگرفتم و با ناشناس تو اینترنت میچرخیدم عادت کردم
وگرنه چیز خاصی سرچ نکردم بی تربیت -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Aqua on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
🥴 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه اختلال ژنتیکیه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua خیلی حس بدیه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
93627/146837