هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هرچی میگذره بیشتر میفهمم آدما اونی رو که فقط بهشون حرف های خوب میزنه و میخندونتشون و پر انرژیه رو بیشتر از اونی که شاید به ظاهر آروم و خجالتیه و در باطن واقعا به فکرشونه دوست دارن.
چون اونا تو رو به خاطر خودشون میخوان نه خودت. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 سبکی که...
کسی که باید حلقه بزنه منم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito مستصجسدصجدقجص
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 مسنسحصتجقت۲جینصجسدضحتیخ
-
حس میکنم در پیچیده ترین حالت ممکن منظورمو گفتم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیپپپ کلاوس و کمیلللسخسنصنصمصجینصجسدصح
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Mehrsa 14 on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
من متوجه شدم
اونایی یه دلقک میخوان تا حالشون رو خوب کنه -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 این دختره زشته؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 تو لیست زشت ترین بازیگراست.اصلن به چه حقی همچین لیستی درست میکنن.تازه هیلی به این قشنگیه(._.)
-
هعیی
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Aqua on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua خودت زشتی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Aqua on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua ابجیمم میگه زشته
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Mehrsa 14 on ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
97514/134022