هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من که از خونه میزنم بیرون میرم بیرون
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
تبریک به من تبریک به تو تبریک به همههههه
Michael Vey
آدمک -
Hhh Hh خواهشمندمممم :>> 🫂
-
Sally 🫂
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی منممممم یه حسم میگه مردودم:)
-
Michael Vey
فداتم عشقم
امسال اصلن اونی نبود ک باید میبود
ولی بهرحال
ببینم چی نوشته تو نقطه قبولی -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا بهم زنگ زدن چیکار کردی ؟
-
Michael Vey امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و ایشالا موفقیت های بیشترتو جشن بگیری
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به خدا ساعت ۴ زنگ میزنم میگم پسرت آزمون قلم چی چیکار کرد ؟
-
به توچه
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Younesam on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younesam
نیومده -
میزاشتین ناهار بخوریم حداقل
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Younesam on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younesam
به پرنیا تبریک گفتم -
آدمک امیدوارم تو هم حال دلت همیشه خوب باشه و تندرست باشی و به بهترین نحو دهن مردم رو سرویس کنی
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Younesam on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younesam
آفرین دقیقا 🫶 -
بچها اینا دیدین کسی اولویت های قبل مصاحبه ها رو قبول شده باشه امسال با وجود دعوت ب مصاحبه؟
یکی تو قلمچی گفت من اوردم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Aram_
امیدوارم هیچ کدوممون اون کلمه ی قرمز رو نبینیم
98276/130183