هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@خرگوشیانو-سنپای چرا؟
melancholy
چون اگه اینجوری بخوای فکر کنی زندگی خیلی تلخ میشه مخصوصا اینکه ما ایران زندگی میکنیم و زندگی مون همینجوریش پر از چالشه
So I mean
خودت مسئول شادی خودتی روی چیزای کوچیک تمرکز کن و نیمه پر لیوان رو ببین -
@خرگوشیانو-سنپای
-
جدیدا از یاسی خوشم اومده
-
نه من تورو واسه خودم نه از سره هوس میخوام
عمره دوبارهی منی تو رو واسه نفس میخوام -
melancholy
چون اگه اینجوری بخوای فکر کنی زندگی خیلی تلخ میشه مخصوصا اینکه ما ایران زندگی میکنیم و زندگی مون همینجوریش پر از چالشه
So I mean
خودت مسئول شادی خودتی روی چیزای کوچیک تمرکز کن و نیمه پر لیوان رو ببین@خرگوشیانو-سنپای نه ولی من منظورم این نبود، منظورم این بود که شما فکر کن یکی دنبال رشته ای که ذاتاً بهش علاقه داره میره یکیم همینجوری میره اون رشته رو بخونه، خب اولی لذت میبره و سختیا براش شیرینن ولی وقتی یکی ذاتاً علاقه ای نداره هر چه قدر هم خودشو مجبور کنه که لذت ببره نمیتونه.
وقتی علاقه واقعی باشه،خودش لذت رو تولید میکنه. وقتی نباشه، فقط خودتو خسته میکنی. -
@خرگوشیانو-سنپای
مرسی الحمدلله
خوش باشید -
امتحانمو بد میدمم حالم بده، خوب میدمم حالم بده...
چه بلایی سرم اومده... -
@خرگوشیانو-سنپای به پیشنهاد تو یه کوچیکش رو خریدم...
منتظرم برسه ببینم چطوره -
@خرگوشیانو-سنپای نه ولی من منظورم این نبود، منظورم این بود که شما فکر کن یکی دنبال رشته ای که ذاتاً بهش علاقه داره میره یکیم همینجوری میره اون رشته رو بخونه، خب اولی لذت میبره و سختیا براش شیرینن ولی وقتی یکی ذاتاً علاقه ای نداره هر چه قدر هم خودشو مجبور کنه که لذت ببره نمیتونه.
وقتی علاقه واقعی باشه،خودش لذت رو تولید میکنه. وقتی نباشه، فقط خودتو خسته میکنی.melancholy
درسته -
منتظرم برسه ببینم چطورهبابونــــه
یعنی قراره بوی من رو بدی؟ -
منتظرم برسه ببینم چطورهبابونــــه
مبارکه باشهههههه