هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito نمد شنیدم باید نمره معدلو تو سنجش ویرایش زد اگ اشتباه نوشتیم
-
ولی پیداش نمیکنم
-
Michael Veyreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey فکر نکنما
چون تراز سوابق و رتبه و همه چی اومد دیگه چیزی برای ویرایش نیست:/ وایسین یه چک کنم -
Akito دقیقا ولی اینو شنیدم ک باید ویرایش کرد..
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey چیزی پیدا نکردم
اصلا نیازی نیست به اینکار
پارسال هم بعد از اعلام رتبه نیازی به ویرایش هیچی نبود...
لینک خبرو دارین؟ -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito دقیقا ولی اینو شنیدم ک باید ویرایش کرد..
فک کردی تک ب تک میرن تطبیق میدن؟
مهم نیست اصلا -
واقعا چجوری برای کسی توضیح بدم که توی کشوری زندگی میکنم که موقع شهادت امام هشتم دینش اتوبوسا همه مشهد و موقع شهادت اما سومش اتوبوسا همه کربلان؟
و کلا هیچ اتوبوسی برای عبور و مرور بین شهری وجود نداره و هرکسی که خواست مسافرت کنه به ما چه...
کی ازم میپذیره اینو؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
راستی خودمم داشتم دنبالش می گشتم
از طرفی من معدل کتبی دقیقم رو ندارم ،دست مدرسه س
کی حوصله داره بره مدرسه -
Akito
️ ویرایش معدل در سایت سنجش:داوطلبان عزیز که در ثبت نام کنکور معدل را تقریبی و یا اشتباه درج کرده اند، معدل کل و کتبی دقیق خود را از مدرسه دریافت کنند و موقع انتخاب رشته، آن را در سایت سنجش ویرایش کنند.
اقا اطلاعات اشتباه دادم موقع انتخاب رشته باید ویرایش کرد ببخشید
-
من سال ۴٠۱ به خاطر این مسئله دو هفتهٔ کامل تهران گیر کرده بودم چون اصلا اتوبوسی وجود نداشت که بیاد نجف آباد.
آخرشم حتی گیر نیومد. با خانوادهٔ دوتا خالههام با ماشینن پاشدیم اومدیم نجف آباد... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey آره حدس میزدم...
هرچند من ویرایش هم نکردم و انفاقی نیوفتاد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
ععع مرسییی -
ari_14 +++
-
Michael Veyreplied to پرستو بابایی on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی آدمها باعث میشوند که خندهٔ شما کمی بلندتر، لبخندتان کمی درخشانتر و زندگیتان کمی بهتر شود.
گراهام گرین -
Akito اوهوم.. چی بگویم والا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
او هم چشمهایش را میبندد و به من فکر میکند؟
او هم چشمهایش را میبندد و لبخند میزند؟
اپل و رین؛ سارا کروسان -
danial hosseinyreplied to پرستو بابایی on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
چه متنای آشنایی -
دلم موهیتو میخواد
57221/143277