هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to آناناس on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج هی
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
ولی واقعا نمیدونم چرا اون موقع به من زنگ زد ؟
انتظار نداشت که رتبه ۱ باشم ؟ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
نه هروقت زیاد میخندم تبدیل به گریه میشه -
@هویججج
دایی منم زنگ زد گفت اسمت که تو تم رقمیا نبود دو رقمی شدی یا سه رقمی؟ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
:))) -
چی بگم والا
اینایی که توی سازمان سنجش هستن
تکلیفشون با خودشون معلوم نیست
چه برسه به بقیهاومدن برای نهایی ها تراز دادن
که بی عدالتی از نظر آموزشی کمتر بشهخودش مافیا شد
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من، تو تو تو رو که میبینم زبونم میگیره
خب اینم کار چشاته که زیر بار نمیره -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
میگفتی دایی میتونم بهت بگم جمعیت کنکور چقدر زیاد بوده -
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younes.D.IUT
عدالت فقط یه افسانهس
هیشکی تا حالا اونو ندیده -
@هویججج
همون موقع گفتم سایت بالا نیومد
فرداشم زنش پرسید بازم گفتم سایت برام بالا نمیاد -
اگه عدالت بود پارسال آکیتو و در حال بارگذاری دانشگاه و رشته مورد نظرشون قبول میشدن
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
افرین -
AmirBarsam عه در حال بارگذاری
-
اگه چهار تا آدم درست حسابی تصمیم گیری میکردن واسه این موضوعات یه جماعت مسخره سازمان سنجش نبودن
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
من رتبه رو میگم بعد تراز میپرسن بعد ریز نمرات و درصدام...
کاملا دروغ سنجی میکنن -
همون شورای تصمیم گیری این مصوبه تک تکشون بیان جلوی دوربین و واضح و منطقی توضیح بدن چجوری این مصوبه باعث شده عدالت اجرا بشه
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
58581/135469