هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حجامت برای دیابت نوع 2 به عنوان یکی از بهترین درمان های مکمل به کار می رود. زیرا حجامت موجب بهتر شدن فاکتورهای خونی در کسانی می شود که بر اثر مصرف زیاد گلوکز دچار دیابت نوع دو شده اند. در حقیقت حجامت های دوره ای به خوبی می توانند از پیشرفت دیابت در افراد خصوصاً کسانی که چاق هستند جلوگیری کنند.
@د-ژ-م -
شبتوننننن
انااریییی
همیشه سرحالییییی باشییین
قافیه درست نشد -
Michael Vey اره نگرانی ندارم
اینکه نگرانی ندارم یکم بخاطر اینه که به خودم کمی مطمئنمبابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینکه نگرانی ندارم یکم بخاطر اینه که به خودم کمی مطمئنمالبته تکبر و غرور نه...
سوء برداشت نشه -
حجامت برای دیابت نوع 2 به عنوان یکی از بهترین درمان های مکمل به کار می رود. زیرا حجامت موجب بهتر شدن فاکتورهای خونی در کسانی می شود که بر اثر مصرف زیاد گلوکز دچار دیابت نوع دو شده اند. در حقیقت حجامت های دوره ای به خوبی می توانند از پیشرفت دیابت در افراد خصوصاً کسانی که چاق هستند جلوگیری کنند.
@د-ژ-م@هویججج
دیابت نوع 1 داره
نوع 2 خیلی خطرناکه زندگی تعطیل میشه -
@هویججج الان دستم خورد تو رو هم انفالو کردم
Michael Vey
بخاطر اینه که خون برای بدن مفیده و فعلا به انگشت هات خون نرسیده درسته @هویججج مگه نه؟ -
@د-ژ-م@هویججج نه سارا اگ از هوش مصنوعی اینا پرسیدی یحتمل اشتباه میکنه دیابتیا نباید زخمی شن چون زخمشون خیلی دیر خوب میشه
-
هر چیزیو نباید از هوش پرسید
-
@هویججج نه سارا اگ از هوش مصنوعی اینا پرسیدی یحتمل اشتباه میکنه دیابتیا نباید زخمی شن چون زخمشون خیلی دیر خوب میشه
Michael Vey ++++
-
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینکه نگرانی ندارم یکم بخاطر اینه که به خودم کمی مطمئنمالبته تکبر و غرور نه...
سوء برداشت نشهبابونــــه من سو برداشت کردم
-
هر چیزیو نباید از هوش پرسید
@د-ژ-م اینم از هوش مصنوعی
که میخواد جای آدمو بگیره
بی سواد -
@هویججج
دیابت نوع 1 داره
نوع 2 خیلی خطرناکه زندگی تعطیل میشه@د-ژ-م
اره نوع دو خیلی افتضاحه 🥲
پسر همسایه مون دیابت داشت الان پزشکی بهشتی اینترنه
چون مادرش گفته بود اگه اتفاقی واسش افتاد توی همون بیمارستان باشه
یه بار خونه شون بودیم میرفتن تو خواب چکش میکردن که زنده است یا رفته کما🥲🥲
خیلی دیابت سخته امیدوارم یه روزی به طور کامل درمان بشه -
بابونــــه من سو برداشت کردم
Michael Vey
-
@د-ژ-م اینم از هوش مصنوعی
که میخواد جای آدمو بگیره
بی سوادبابونــــه
غلط کرده
کسی نمیتونه جای بدنی که خدا روحشو توش دمیده بگیره -
@هویججج نه سارا اگ از هوش مصنوعی اینا پرسیدی یحتمل اشتباه میکنه دیابتیا نباید زخمی شن چون زخمشون خیلی دیر خوب میشه
Michael Vey
از گوگل سرچ کردم
آره منم تعجب کردم -
Michael Vey
بخاطر اینه که خون برای بدن مفیده و فعلا به انگشت هات خون نرسیده درسته @هویججج مگه نه؟بابونــــه
ولی خدایی میخوام بزنم ک ببینم ب کدوم پیامم ریپ زدین، اشتباهی میخوره ب عکستون و ی صفحه کوچیک میاد که مشخصاتتون ب طول خلاصه نوشته. دستم ب اون میخوره و انفالو میشین -
Michael Vey
بخاطر اینه که خون برای بدن مفیده و فعلا به انگشت هات خون نرسیده درسته @هویججج مگه نه؟بابونــــه
آره