هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
لطفاً نقاشی بکشین و بذارین اینجا:)
https://forum.alaatv.com/topic/12612/خط-خط-یه-گردو/2 -
هیچ وقت یادم نمیره دم پنجره فولاد ی زن بلند بلند داد میزد
دل همه مون کباب شد ((((: -
Blue28 تلاش کن
-
یا اون پسر بچه که سوخته بود
چقدر گریه کردم من
تا یک هفته افسردگی داشتم
یعنی جونم در اومد 🥲 -
Zahra2020 منم هیچ وقت یادم نمیره من و آبجیم رفتیم زیارت نژدیک ضریح داشتم زیر دست و پای عربا له میشدممم
واقن پاشتم خفه میشدم یلمظه فککردم تموم شد مردم
حالا ابجیمم هی اونجا جیغ میزد نمیتونست منو نجات بده
منم داشنم لحظه مرگم به این فکر میکردم که فردا تیتر اخبار چی میزنن راجبم
-
Zahra2020 منم هیچ وقت یادم نمیره من و آبجیم رفتیم زیارت نژدیک ضریح داشتم زیر دست و پای عربا له میشدممم
واقن پاشتم خفه میشدم یلمظه فککردم تموم شد مردم
حالا ابجیمم هی اونجا جیغ میزد نمیتونست منو نجات بده
منم داشنم لحظه مرگم به این فکر میکردم که فردا تیتر اخبار چی میزنن راجبم
Blue28 الان راه درست کردن اصلا مثل قدیما نیست
خیلی راحته زیارتشون -
هعی ولی چقدر تهران دلگیره
چجوری تهران زندگی میکنین؟
من حتی برا انتخاب رشته میخواستم کلا تهران هارو نزنم...
نمیدونم شاید فقط برا من اینجوریه
کلا خیلی خاطره های جالبی از تهران ندارم:/
چون خانواده ما اصالتا برای جنوب بودیم، فقط اونایی که کار خاصی یا دانشگاهی چیزی داشتن میومدن تهران، و بخاطر همین از بقیه جدا میشدن...
شاید برای همینه که همیشه تلاش میکنم از تهران دوری کنم:/ -
Blue28 منم ندارم ولی تلاشمو کردم و یه چیز باحال گذاشتم اونجا
تلاش کن تلاش کن -
چون خانواده ما اصالتا برای جنوب بودیم، فقط اونایی که کار خاصی یا دانشگاهی چیزی داشتن میومدن تهران، و بخاطر همین از بقیه جدا میشدن...
شاید برای همینه که همیشه تلاش میکنم از تهران دوری کنم:/Akito تهران خوب نیست ؟!
من حرفی ندارم باهاتون -
Zahra2020 نه نه واقعا خوبه
منظورم اینه که خودم حس خوبی ازش نمیگیرم...:/ -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منم هری پاتر رفتم دوباره یک سری فصل ها شو دیدم
دیگه در چشم باد ایرانی هست
دکتر خوب (آمریکایش)
معمای ها هم خوب کار کرده باشند احتمال هست دوباره فیلم رو ببینم یک معمایی جنایی و هم طنز بود چند تا ژانر داشت ولی بیشتر معمایی بود
اسمش وینچنزو بود کره ای بود اینم خوب بود
یک سری فیلم هام فقط برای اینکه تو اون زمینه که می خوام هست در حد همون 1بار ببینم کافیه یعنی چیزی که بخوام بفهمم اوکیه دیگه خیلی کم میشه دوباره ببینمشون البته اینکه فیلم غمگین و جنایی و.. اینا هم بوده توش بی تاثیر نیستهااا پس اینایی که گفتی رو میذارم تو لیستم تا ببینم
وینچزو رو زیاد شنیدم تعریفشواره دقیقا
کتاب صوتی یک جاهای حکم فیلم سینمای داره مثلا بینوایان که خب داستان طولانی هست این رو اگر صوتی گوش کنید خیلی بهتر کمک می کنه که شخصیت ها و اتفاق ها به خاطر بسپارید تا اخر ماجرا
کلا کتابای فرانسویم این شکلین چون اسما و لقبا زیاد و عجیبی استفاده میکنن فکرکنم آره اینجوری بهتر بشه
عزت شاهی کتاب نسبتا قطوری هست و درباره با رفتار ساواک و زمان شاه هست و درگیری هااو..
من این کتاب رو خودمون داشتیم قبلا به طوری که یک بخش های کمی ازش رو بخوام بخونم ازش یک پیش زمینه تو ذهنم داشتم تا اینکه داخل ایران صدا فایل صوتیش رو دیدم حدود فکر کنم 4 یا 5 ساعت کتاب رو اورده بودند قطعا کل کتاب نبود و مطالب خوبی رو ازش پوش داده بود دیگه منم فرصت غنیمت شمردم برای که وقت نکرده بودم کل ش بخونم فایل صوتیش گوش دادم و خیلی هم خوب کار رو در اورده بودند.
اگر به کتاب ها تاریخ و تاریخ معاصر دوست دارید اطلاعات داشته باشید این کتاب خوبی هستاهااا پس موضوعش اینه، خیلی ممنونم ازت
️
اها شما کتاب تو این ژانر خوندید؟ پیشنهاد تون چیه؟
من تو این ژانر مجموعه هری پاترو خیلی دوست دارم، اگه کتاباشو نخوندی حتما بخون یه فضای خیلی خفن تر از فیلشم تجربه میکنی
اخگری در خاکسترم خوندم، چهارجلده قلم خوبی داره نویسندش دیالوگای قشنگیم داره اما روند داستانو بین شخصیتای اصلی نپسندیدم من باب همینم جلدای بعدیشو نخوندم
ولی خب شاید تو خوشت بیاد ازش
پادشاه پریانم خیلی دیدم تعریف میکنن ازش ولی هنوز خودم نخوندمشخب پس اول گواهینامه
بله
اره
دیگه هر طور بشه این تابستونم می گذره
تا جای بشه خوب سعی کنیم از خوب استفاده کنیم که خدا می دونه بعدش چ شودمهمترش اینه که بهت خوش بگذره
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منم هری پاتر رفتم دوباره یک سری فصل ها شو دیدم
دیگه در چشم باد ایرانی هست
دکتر خوب (آمریکایش)
معمای ها هم خوب کار کرده باشند احتمال هست دوباره فیلم رو ببینم یک معمایی جنایی و هم طنز بود چند تا ژانر داشت ولی بیشتر معمایی بود
اسمش وینچنزو بود کره ای بود اینم خوب بود
یک سری فیلم هام فقط برای اینکه تو اون زمینه که می خوام هست در حد همون 1بار ببینم کافیه یعنی چیزی که بخوام بفهمم اوکیه دیگه خیلی کم میشه دوباره ببینمشون البته اینکه فیلم غمگین و جنایی و.. اینا هم بوده توش بی تاثیر نیستهااا پس اینایی که گفتی رو میذارم تو لیستم تا ببینم
وینچزو رو زیاد شنیدم تعریفشواره جالبه و چندین ژانر رو با هم داره
اره دقیقا
کتاب صوتی یک جاهای حکم فیلم سینمای داره مثلا بینوایان که خب داستان طولانی هست این رو اگر صوتی گوش کنید خیلی بهتر کمک می کنه که شخصیت ها و اتفاق ها به خاطر بسپارید تا اخر ماجرا
کلا کتابای فرانسویم این شکلین چون اسما و لقبا زیاد و عجیبی استفاده میکنن فکرکنم آره اینجوری بهتر بشه
عزت شاهی کتاب نسبتا قطوری هست و درباره با رفتار ساواک و زمان شاه هست و درگیری هااو..
من این کتاب رو خودمون داشتیم قبلا به طوری که یک بخش های کمی ازش رو بخوام بخونم ازش یک پیش زمینه تو ذهنم داشتم تا اینکه داخل ایران صدا فایل صوتیش رو دیدم حدود فکر کنم 4 یا 5 ساعت کتاب رو اورده بودند قطعا کل کتاب نبود و مطالب خوبی رو ازش پوش داده بود دیگه منم فرصت غنیمت شمردم برای که وقت نکرده بودم کل ش بخونم فایل صوتیش گوش دادم و خیلی هم خوب کار رو در اورده بودند.
اگر به کتاب ها تاریخ و تاریخ معاصر دوست دارید اطلاعات داشته باشید این کتاب خوبی هستاهااا پس موضوعش اینه، خیلی ممنونم ازت
️
خواهش میکنم🩵
اها شما کتاب تو این ژانر خوندید؟ پیشنهاد تون چیه؟
من تو این ژانر مجموعه هری پاترو خیلی دوست دارم، اگه کتاباشو نخوندی حتما بخون یه فضای خیلی خفن تر از فیلشم تجربه میکنی
اخگری در خاکسترم خوندم، چهارجلده قلم خوبی داره نویسندش دیالوگای قشنگیم داره اما روند داستانو بین شخصیتای اصلی نپسندیدم من باب همینم جلدای بعدیشو نخوندم
ولی خب شاید تو خوشت بیاد ازش
پادشاه پریانم خیلی دیدم تعریف میکنن ازش ولی هنوز خودم نخوندمشهری پاتر کتابش زیاد هست یادمه یک زمان بردارم می خوند/ یا فایل صوتی کتاب ها سو گوش می کردم نمی دونم تونست تموم ش کنه یا نه.
اها چه خوب اگر نویسنده ش خوب تونسته باشه به تصویر بکشه و قلم ش خوبه
اها.
خیلی ممنونم لطف کردید️
خب پس اول گواهینامه
بله
اره
دیگه هر طور بشه این تابستونم می گذره
تا جای بشه خوب سعی کنیم از خوب استفاده کنیم که خدا می دونه بعدش چ شودمهمترش اینه که بهت خوش بگذره
صد درصد همین مهمه
-
پا به پای هم
زیر نور ماه
سرتو بزار روی شونه هام
وایییی عاشق این آهنگ شدم ،بابت صداش تو این یه تیکه -
شاید برای همینه که همیشه تلاش میکنم از تهران دوری کنم:/ -
یه دفعه اتفاقی تابلو ولنجک دیدم دندونام ریخت تو دهنم
پرسیدم اینجا بخوایم بریم ورودی هم میگیرن؟
بعد توقع دارین من با این ذهنم برم بالاشهر؟ به همین سادگی؟