هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121
بله. اسم کتاب رو شنیدم
راستی برای قبولیتون در طرح ولایت تبریک میگم
ان شاء الله طرح ولایت که میرید، اینا رو مفصل باز میکنن
نکته تون درسته
اما به نظرم، اصلا ما نباید به دنبال این باشیم که هی علم تجربی و وحی رو در یک راستا کنیم.
وحی نیازی به تأیید علم تجربی نداره (البته اگه فرض کنیم که وحی کاملا معتبره. اثبات اینم باز ان شاء الله طرح ولایت)Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121
بله. اسم کتاب رو شنیدم
راستی برای قبولیتون در طرح ولایت تبریک میگم
ان شاء الله طرح ولایت که میرید، اینا رو مفصل باز میکنن
خیلی ممنونم لطف دارید
ان شاء الله
نکته تون درسته
اما به نظرم، اصلا ما نباید به دنبال این باشیم که هی علم تجربی و وحی رو در یک راستا کنیم.
وحی نیازی به تأیید علم تجربی نداره (البته اگه فرض کنیم که وحی کاملا معتبره. اثبات اینم باز ان شاء الله طرح ولایت)
درسته
و اینکه علوم تجربی یک سری از چیزا که از طریق قران و ائمه به ما می رسه رو اثبات کنه این دیگه نشون دهنده معجزه هست که خدا اون همه سال قبل به این نکات اشاره کرده. -
mahdi.ek یه سری گیما اینجوری نیستن که فروش اکانتشون چیز گسترده ای باشه.
من هیچوقت نمیتونم یوتیوبر یا استریمر بشم. -
jahad_121 چچوری شیراز نرفتییی
شیراز خیلی خوبه ولی این موقع خیلی گرمه
چون اذیت می شم نمی خوام خاطره بدی از شیراز بمونه تو ذهنم (قبلا یک بار تابستون این اتفاق افتاد برام)ولی خب ان شاء الله یک بار می رم هفته دیگه
فعلا دوباری میشه مامانم اینا رفتند شیراز به خاطر آزمون ها فرهنگیان برای دادشم
ولی من نرفتم همراشون چندین ساعت طول میکشه
مامانم خیلی اصرار کرد گفت بیا منو تو می ریم شاهچراغ و بازار و...
ولی من تو گرما خیلی اذیت میشم
بهار باید رفت شیراز️
البته الان صدرا هم خوبه هواش
🥹
-
آفتو جینگیش که می گن واقعا تابستون همین طوره
️
-
حالا ان شاء الله هفته دیگه می رم شیراز
-
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
-
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
-
Hesam Galavi
برای نظام قدیم بودید یا جدید ؟
فرق کرده یکم متود -
Hesam Galavi
برای نظام قدیم بودید یا جدید ؟
فرق کرده یکم متودmahdi.ek نظام قدیم بودم ولی الان باد نظام جدید امتحان بدم
-
فرض کن یه زمانی بیای
کنکوریا ۱۴۱۰ - ۱۴۱۱ دارن اینجا حرف میزنن
و هیچ کدوم از کسایی که الان هستن نباشن
همه جدید
چه حس غریبی -
داش مایکل یه چیزی بگم؟
جدی میگما نخندی...
اگه عادت داری کنار قهوهت حتما یه چیزی بخوری باهاش، مویز رو هم امتحان کن اگه خواستی:))))
به نظر به هم نمیان ولی من خیلی دوست دارم خیلی خوب میشن کنار هم
Michael Vey
اگه شیرین خواستیاااا.... اگه چیز تلخ می خوری باهاشم یه سری کاکائو تلخا هستن کلا بدون شکرن(الان یادم نیست چه برندی داره همچین چیزی)
اونم یه سرچ بزن اگه کلا می خوای قند مصنوعی رو حذف کنی
و کلییییی هم موفق باشی -
دارن شله زرد و نون پنیر سبزی درست میکنن واسه نذری من افتادم به جونشون یه لقمه از این یکی از اون