هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah :") مرسی
-
دلم زور پره
-
ماندوم
-
من او زندگیم ناوه نا چون هاوار بکم ک ناموه
-
mr.vinyzo
چهارتا فحش به شخص اول مملکت بده، کار جمعه. -
mr.vinyzo
چهارتا فحش به شخص اول مملکت بده، کار جمعه.S.daniyal hosseiny چرا از گروه رفتی ؟من تازه فیلمتو گرفته بودم که ببینم
-
S.daniyal hosseiny چرا از گروه رفتی ؟من تازه فیلمتو گرفته بودم که ببینم
mr.vinyzo
احساس کردم که خیلی تمایلی نسبت به فعلِ واقع وجود نداره. -
mr.vinyzo
احساس کردم که خیلی تمایلی نسبت به فعلِ واقع وجود نداره.S.daniyal hosseiny اها هرجور راحتی...
-
mr.vinyzo
احساس کردم که خیلی تمایلی نسبت به فعلِ واقع وجود نداره.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
mr.vinyzo
احساس کردم که خیلی تمایلی نسبت به فعلِ واقع وجود نداره.چطوری آقای داناتلو؟
-
یه چیزی رو هیچوقت نفهمیدم... نفهمیدم که چرا یک نفر میتونه جسم سالمی داشته باشه و درد خاص و سختی رو توی زندگیش تجربه نکنه، فقر رو هیچوقت تا شعاع چندصد کیلومتریش هم حس نکرده باشه، همواره هرچیزی خواسته داشته و براش مهیا بوده، ناکامیای نداشته، از هر هزاران قدمی که برداشته نهایتا یک قدم خیلی خیلی کوچیکش اشتباه بوده، طعم ناامیدی نچشیده، دنبال کسی ندویده و برعکس دنبالش دویدن، تلاشی نکرده و صرفا انتخاب کرده، روزاشو توی سیاهی مطلق شب نکرده و اضطراب توی روح و روانش لونه نکرده و نهایت رنجش بالای چشمت ابرو گفتن یه استادی توی دانشگاهش بوده باشه... چطور ممکنه زندگی بعضیها بدون هیچ نقطهی تاریکی باشه و زندگی بعضیهای دیگه بدون هیچ نقطهی روشنی؟ چرا اینجور آدما وقتی هم خسته میشن همه منتظرند و کنارشونند که خستگیشون در بره؟ چرا اطرافیانشون از خودشون خستهتر نیستن؟ چرا تقاص اشتباهات بقیه رو نمیدن؟ چرا نیازی ندارند اشتباهات آدمایی که حتی نمیشناسنشون و قبل از اونا بودن یا اشتباهات اطرافیانشونو جبران کنند؟ چرا بدبختی برای یه سری آدما دمینوواره و برای یه سریهای دیگه خوشبختی یا حداقل آسودگی دمینوواره؟ دقیقا چی و کی اینو داره میچینه؟ با چه منطقی؟
-