هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هر آدمی یه آستانه ذوق داره
یکی با خوردن یک وعده غذای گرم در هفته ذوق میکنه
یکی با خرید گوشی هر دو سال یه بار
یکی با خریدن جوراب پونی
یکی هم با خریدن یک کشتی تفریحی
معمولا این آستانه هم با در دسترس نبودن اون چیز در ارتباطه (حتما هم البته در دسترس نبودن، حاصل امکان مالی نداشتن نیستااا)
قضیه پولدار شدن هم همینه. این آستانه ذوق رو میبره بالا. دو ماه اولش خرید چیزای گرون ذوق داره. بعد که آستانه اومد بالا و چیزای گرون عادی شد، باز در آرزوی چیزایی که اونور آستانه هستن میمونیم -
هر آدمی یه آستانه ذوق داره
یکی با خوردن یک وعده غذای گرم در هفته ذوق میکنه
یکی با خرید گوشی هر دو سال یه بار
یکی با خریدن جوراب پونی
یکی هم با خریدن یک کشتی تفریحی
معمولا این آستانه هم با در دسترس نبودن اون چیز در ارتباطه (حتما هم البته در دسترس نبودن، حاصل امکان مالی نداشتن نیستااا)
قضیه پولدار شدن هم همینه. این آستانه ذوق رو میبره بالا. دو ماه اولش خرید چیزای گرون ذوق داره. بعد که آستانه اومد بالا و چیزای گرون عادی شد، باز در آرزوی چیزایی که اونور آستانه هستن میمونیم -
Michael Vey من چرا از بوی عطر و ادکلن و اینا متنفرم؟ بهجاش بوی صابونی مام و دئودورانتو ترجیح میدم
Maaah دئودورانتو خودم خیلی طرفدارشم
بعد میدونی چیشد
متوجه شدم بخاطر آلومینیومی که داره، داره بهم آسیب میرسونه (البته که بدون آلومینیومشم هست و ایشالله در آینده خواهم خرید)
برای همین یه مدته تصمیم گرفتم نزنمش
و بجاش
هر روز ورزش کنم تا هر روز برم حمومولی الان جدیدا اسپری ضد تعریق داو با رایحه نارگیل و سوسن میزنم
بوی تمیزی میدهامااا
تو عطرا
White flower رو یه روز امتحان کنشاید نظرت عوض شد
-
حتی کفش هم خوب نیست
هر جند اگه آل استار باشه خوبه
اما کو اصلشMichael Vey
بیا پاساژ کویتی های استانبول تهران اصلشو میدن باحال :)) -
f.nalist این یخمکاش خیلی خوشمزست ک
-
f.nalist این یخمکاش خیلی خوشمزست ک
-
Michael Vey ال استار دلفین و ال استار ایران یادمه جنساشون انگار اورجینال بود البته من هیچوصت ازشون نخریدم فیک پوشیدم همیشه :)))))))))
@Neo-ی-دیوونه منم یبار از دست فروش خریده بودم به قیمت خیلی ارزون :>
خیییلی هم استفادش کردمم
براش یه بند کفش خوشگلم خریده بودم :**>بعد دیگه پاره شد
دوست دارم اصلشو داشته باشم🥲
-
f.nalist مرسی که گفتی
همیشه دوست داشتم بخرم ولی قیمت مزخرفش مانع میشد -
ال استار خیلی خوشگله ولی چون کفیش خیلی تخته ادم نمیتونه طولانی مدت باهاش راه بره سریع خسته میشه .از طرفی دیگه عم یجوری جا انداختنش انگار این دختر پیکمیا ک هر روز قصد خودکشی دارن میپوشنش :))))
-
Maaah دئودورانتو خودم خیلی طرفدارشم
بعد میدونی چیشد
متوجه شدم بخاطر آلومینیومی که داره، داره بهم آسیب میرسونه (البته که بدون آلومینیومشم هست و ایشالله در آینده خواهم خرید)
برای همین یه مدته تصمیم گرفتم نزنمش
و بجاش
هر روز ورزش کنم تا هر روز برم حمومولی الان جدیدا اسپری ضد تعریق داو با رایحه نارگیل و سوسن میزنم
بوی تمیزی میدهامااا
تو عطرا
White flower رو یه روز امتحان کنشاید نظرت عوض شد
Michael Vey ای بابا شنیده بودم عوارض دئودورانت از مام کمتره که :/// من مام نیوا و داو میزدم بعد گفتن خطرناکه الان چند وقته دئودورانت آمبرلا میزنم. آرهههه اسپریش بوی صابون میده
باشه حتما مرسییی 🩷
-
f.nalist اره اینارو میگن بدمزست
-
Michael Vey
بیا پاساژ کویتی های استانبول تهران اصلشو میدن باحال :))f.nalist هعهعهعههعهعهفهعععی :>
رنج قیمتاش چجوریه -
f.nalist مرسی که گفتی
همیشه دوست داشتم بخرم ولی قیمت مزخرفش مانع میشدMichael Vey
آره واقعا
توقعم یه چیز ترش خفن باحال بود
اصن قصدش اونجا برام ایجاد شد که یه نفر تو اینستا برام اومد گفت بررسی طعم های مختلفش بعد گفت لیموییش رو بخرید کم گیر میاد و بهترینشه من همون لیموشو گرفتم واقعا جذاب نبود شاید برای من اینطوری بود -
@Neo-ی-دیوونه منم یبار از دست فروش خریده بودم به قیمت خیلی ارزون :>
خیییلی هم استفادش کردمم
براش یه بند کفش خوشگلم خریده بودم :**>بعد دیگه پاره شد
دوست دارم اصلشو داشته باشم🥲
Michael Vey من یدونه یشمی داشتم خیلی خوب بود
ولی خراب شد دیگه متساافانه تو یخبندونو ایناعم میپوشیدمش
-
f.nalist هعهعهعههعهعهفهعععی :>
رنج قیمتاش چجوریهMichael Vey قیمتای کفشاش که اونجا شدید بالاست متاسفانه
-
ال استار خیلی خوشگله ولی چون کفیش خیلی تخته ادم نمیتونه طولانی مدت باهاش راه بره سریع خسته میشه .از طرفی دیگه عم یجوری جا انداختنش انگار این دختر پیکمیا ک هر روز قصد خودکشی دارن میپوشنش :))))
@Neo-ی-دیوونه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و با گربه های خیابون رابطشون خیلی جوره
-