هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Neo-ی-دیوونه
🫂
-
بابونــــه میدونید جالب کجاست؟ اینکه هیچکدوم از این مواردی که اینجا بیان میکنم در گذشته برام حتی ارزش یک ثانیه فکر کردن هم نداشتن چه برسه به غصه خوردن سرش...
من قبلا اینجوری بودم که واقعا دلم نمیخواست با پدر و مادرم صحبت کنم بیشتر به جمع همسن و سالانم علاقه داشتم ولی الان کاملا برعکس شده.
من قبلا تا این حد شکننده و زودرنج نبودم نمیدونم چه بلایی داره سرم میاد. خیلی حساس شدم خیلییی...E.B.BUTTERFLY خب
قبلا برات بی اهمیت بوده یا اصلا اهمیت نداشته
شاید به این دلیل که اون زمان بیشتر دیده میشدی و متوجهت بودن و به اصطلاح براشون مهم تر بودی برای همینم هیچ وقت خودت رو نیازمند توجه شون ندیدی(در واقع مثل این حرف که میگن آدما وقتی یچیزی رو دارن قدرشو نمیدونن، بعد که از دستش میدن حسرتش رو میخورن و ناراحتن برای از دست دادنش)و درباره دوره ای که با همسن و سال هامون ارتباط خوبی داشتیم برخلاف خانواده...
تقریبا خیلی از نوجوون ها تو دوره بلوغ و کمی بعدش تجربه میکنن اینو و میخوان مستقل باشن(حس استقلال طلبی مضاعف میشه)و الان و در این لحظه خودمون رو نیازمند توجه و درک شدن توسط اطرافیانمون بخصوص خانواده می بینیم...
بنظرم اقتضای سنمون هست+ اینکه تو این دوره یه جورایی آینده خودمون رو رقم میزنیم و بار زیادی از زندگی(تصمیمات) روی دوشمون میفته، و نیاز به حمایتگر بیشتر حس میشه -
امشب دوس دارم انیمیشن ببینم
-
فهمیدم تنها راه لاغر شدن مریض بودنه
من ی هفته گذشته بجز امروز هیچی نتونسته بخورم فقط آب
هر کی میبنتم میگه چقد لاغر شدی
کاش دیروز نمیرفتم دکتر اگ ی ماه اینجوری پیش میرفت به اون وزنی ک میخاستم میرسیدم@ماهلین-سایتتون حق
-
Michael Vey
بقیه میگن چه تخصصی بهت میاد مایک؟ -
@Neo-ی-دیوونه اما چیز خوبی پیدا نمیشه
-
Michael Vey
بقیه میگن چه تخصصی بهت میاد مایک؟f.nalist اره یبار تو اتوبوس دانشگاه با یه خانمی که هم ترمم بود ولی سنش احتمالا ۳۰ به بالا بود و رشتش هم متفاوت بود، بهم گفت رشتت چیه
گفتم پزشکی
بعد گفت بهت میخوره جراحی دوست داشته باشی
بعد من اینجوری بودم که: از کجا فهمیدیی
گفت روحیه خشن طور و قویی داری بهت میخوره -
f.nalist اره یبار تو اتوبوس دانشگاه با یه خانمی که هم ترمم بود ولی سنش احتمالا ۳۰ به بالا بود و رشتش هم متفاوت بود، بهم گفت رشتت چیه
گفتم پزشکی
گفت روحیه خشن طور و قویی داری بهت میخورهMichael Vey عزززیزممممم 🥺
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
امشب دوس دارم انیمیشن ببینم
@Neo-ی-دیوونه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _ مننمم
Wild robot
-
Michael Vey عزززیزممممم 🥺
Maaah خییلیی اون لحظه چقجیهجیعجسعجی شدم
-
f.nalist اره یبار تو اتوبوس دانشگاه با یه خانمی که هم ترمم بود ولی سنش احتمالا ۳۰ به بالا بود و رشتش هم متفاوت بود، بهم گفت رشتت چیه
گفتم پزشکی
گفت روحیه خشن طور و قویی داری بهت میخورهMichael Vey
انشاء الله که همینطور میشه