هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
توی استارحتم نمیزارن صب بخوابیم . ساعت هشت کی میره رانندگی اخه
-
Rover عملییی
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist دیالیز چجوریه فرزام؟
برای پرستاران حرفه ای کار کم و درآمد بالایی داره
-
Rover عملییی
-
E.B.BUTTERFLY شاید قبلاً آدما دغدغه و درگیری های ذهنی کمتری داشتن
این روزا احساسات آدما برای آدما یه مسئله کم اهمیت و پیش پا افتاده هست، نه اینکه عمدی باشه اما توجه ها معطوف به چیزای مهم تریه
هر چند بازم وقتی پیدا میشه واسه توجه و همدردی و همدلی و...
اما بعضی آدما وقتی خودشون نسبت به اینها خنثی و بی حس میشن، واسه دیگران هم انجامش نمیدنبابونــــه خیلی خیلی خیلی موافقم...
من فقط با پدرم درباره احساساتم و اینکه چه چیزهایی من رو آزار میده صحبت میکنم. مادرم هم هستن ولی خب با پدرم ارتباط بهتری میتونم برقرار کنم. سر همین مسأله ضربه زیادی هم خوردم. چون هر دو شاغل هستن و دیگه فرصتی ندارن برای من وقت خالی کنن و من مجبورم این کوله بار سنگین از مواردی که باعث رنجشم میشه رو با خودم حمل کنم...
من هرچقدر هم که دغدغه و کار زیاد داشته باشم باز هم باید با پدرم صحبت کنم. ولی خب نباید خودخواه بود. شرایطشون رو درک میکنم. نیاز من برای صحبت با پدرم دربرابر مشغله ای که دارن واقعا درنظر نمیاد. -
-
@Neo-ی-دیوونه
اولین بارته ؟ اگه اولین باره باید بگم من دوبار افتادم پس هر اتفاقی بیوفته اشکالی نداره.Rover اولین باره میخوام برم اموزس عملی .
-
شعری در لب های کسی زندانی ست
-
از وقتی از داده همراهم استفاده میکنم شارژ گوشیم زود تموم میشه دیگه اینکارو نمی کنم حجم و سرعت وای فای رو بیشتر میگیرم. به صرفه تر از دادست.
Rover باز خوبه وقتی برق ندارین نت گوشیت وصل میشه . من پیامکامم نمیرهههه
-
Rover اولین باره میخوام برم اموزس عملی .
-
Rover اوهوم . مرسیییییی خانوم
-
بابونــــه خیلی خیلی خیلی موافقم...
من فقط با پدرم درباره احساساتم و اینکه چه چیزهایی من رو آزار میده صحبت میکنم. مادرم هم هستن ولی خب با پدرم ارتباط بهتری میتونم برقرار کنم. سر همین مسأله ضربه زیادی هم خوردم. چون هر دو شاغل هستن و دیگه فرصتی ندارن برای من وقت خالی کنن و من مجبورم این کوله بار سنگین از مواردی که باعث رنجشم میشه رو با خودم حمل کنم...
من هرچقدر هم که دغدغه و کار زیاد داشته باشم باز هم باید با پدرم صحبت کنم. ولی خب نباید خودخواه بود. شرایطشون رو درک میکنم. نیاز من برای صحبت با پدرم دربرابر مشغله ای که دارن واقعا درنظر نمیاد.E.B.BUTTERFLY بازم عالیه بنظرم.
همین صحبت کردن(بیان احساسات و خالی شدن) خیلی عالیه... -
Rover باز خوبه وقتی برق ندارین نت گوشیت وصل میشه . من پیامکامم نمیرهههه
-
@Neo-ی-دیوونه
خیلی ضعیفه به زور میاره
اتاق من این آپشنو داره که بهتر از جاهای دیگه آنتن میده.Rover خیلییی خوبه بازممم
-
آنچنان اندوه دیدارش مرا از خویش برد
وقت برگشتن به خـود پیدا نکردم راه راشاعر نیز در به در به دنبال خود است :_))
-
صورت لعنتی انقد جوش نزن اه نمیفهمی مگه