هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
هر چی زمان بیشتر میگذره بیشتر احساس تنهایی میکنم و بیشتر متوجه میشم من واقعا برای کسی اهمیت ندارم.
پس چرا آدمای دنیای کودکی من با دنیای الانم متفاوت هستن؟ یا شاید اونا از همون اول اینجوری بودن و من دقت نکرده بودم...
ذات واقعی اونایی که توی بچگی با تمام وجود بهشون عشق میورزیدم برام نمایان شده و این غمگینترین بخش ماجراست.
فقط کاش من مثل اونا نشم... -
برای یه مشکل از هوش مصنوعی سوال پرسیدم
گفت ممکنه متیل دوپا تجویز بشه
بعد گفتم متیل دوپا که بجای سرکوب باعث افزایش میشه
گفت بله اشتباه گفتم عذر میخوام... -
شاید پیشرفت کنه اما زمان میبره
برای جایگزین انسان شدن و نابودی بعضی از مشاغل خیلی زوده چون زیادی نابلده... -
چند روزه داداشم یه فیلمی رو معرفی کرده که ببینم و من واقعا دلم نمیخواد ببینمش یه دورانی بود که فاز این پسرایی رو داشتم که به کیدراما هیت میدن مثلا سریال ها و فیلمایی رو میدیدم که باعث میشد رو روحیاتم تاثیر بدی بزاره ولی بعدا فهمیدم همینقدر که به سالم موندن جسمم توجه میکنم باید از لحاظ روحی هم از خودم مراقبت کنم و دیگه همچین چیزایی رو ندیدم الان این فیلمی که داداشم گفته خیلی دارک و غم انگیزه
از طرفی هم اگه نبینم ناراحت میشه که من سریال معرفی میکنی میبینم تو فیلم منو ندید!
نمیدونم چطوری بهش بگم نمیخوام ببینم. -
به طور خلاصه: آدم عصبیِ کم تحملِ جامعه گریزی همراه با چاشنی نشخوار ذهنی شدم...
-
برای یه مشکل از هوش مصنوعی سوال پرسیدم
گفت ممکنه متیل دوپا تجویز بشه
بعد گفتم متیل دوپا که بجای سرکوب باعث افزایش میشه
گفت بله اشتباه گفتم عذر میخوام...بابونــــه دارک شد!
-
من برم پیش روانشناس، خود روانشناس به جلسات تراپی نیازمند خواهد شد.
-
هر چی زمان بیشتر میگذره بیشتر احساس تنهایی میکنم و بیشتر متوجه میشم من واقعا برای کسی اهمیت ندارم.
پس چرا آدمای دنیای کودکی من با دنیای الانم متفاوت هستن؟ یا شاید اونا از همون اول اینجوری بودن و من دقت نکرده بودم...
ذات واقعی اونایی که توی بچگی با تمام وجود بهشون عشق میورزیدم برام نمایان شده و این غمگینترین بخش ماجراست.
فقط کاش من مثل اونا نشم...E.B.BUTTERFLY شاید قبلاً آدما دغدغه و درگیری های ذهنی کمتری داشتن
این روزا احساسات آدما برای آدما یه مسئله کم اهمیت و پیش پا افتاده هست، نه اینکه عمدی باشه اما توجه ها معطوف به چیزای مهم تریه
هر چند بازم وقتی پیدا میشه واسه توجه و همدردی و همدلی و...
اما بعضی آدما وقتی خودشون نسبت به اینها خنثی و بی حس میشن، واسه دیگران هم انجامش نمیدن -
بابونــــه دارک شد!
Blue28 برای من همیشه جواب هاش پر از مشکله
نمیدونم مشکل از chat gpt منه یا کلا اینطوریه -
Nilay مرسیییی >>>>>>
-
خدا به دادم برسه فردا
-
توی استارحتم نمیزارن صب بخوابیم . ساعت هشت کی میره رانندگی اخه