هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah گزارش نظرات خانم ماه
بابونــــه با اخراج مشکل ندارم، از دعوایی که یه سرش من باشم میترسم
خیلی وقتا تو دنیای واقعی حق با من بوده ولی چیزی نگفتم که تموم شه
-
Anzw 18 نمیدونمممم
من چون تروما ترس از دعوا دارم خیلی وقتا نظرمو نمیگم که دعوایی نشه، امشبم نمیدونم چرا گفتم -
بابونــــه با اخراج مشکل ندارم، از دعوایی که یه سرش من باشم میترسم
خیلی وقتا تو دنیای واقعی حق با من بوده ولی چیزی نگفتم که تموم شه
Maaah سعی کن همیشه حق رو بدی به طرف مقابل حتی اگه حق با توئه
البته اگه آدم منطقی ای بود میتونید با هم صحبت کنید نه دعوا و گارد نسبت به هم
اینجوری حتی اگه داخل بحث نبری بازم برنده تویی که برای اعصاب و روانت ارزش قائل شدی -
Maaah سعی کن همیشه حق رو بدی به طرف مقابل حتی اگه حق با توئه
البته اگه آدم منطقی ای بود میتونید با هم صحبت کنید نه دعوا و گارد نسبت به هم
اینجوری حتی اگه داخل بحث نبری بازم برنده تویی که برای اعصاب و روانت ارزش قائل شدیبابونــــه سعی میکنم واقعن
-
f.nalist
در کنار این بانک ملی خدمات اینترنتی خوبی هم داره
حیفه ، بریم یه شعبه بانک ملی باید بگی این طرح رو میخوام یا دیفالت بهت دیگه همین طرح کارت میدن ؟mahdi.ek
شما باید تو سامانه بام ثبت نام کنی( همون همراه بانک ملی) توش کل کارت و حساب و این داستانات رو میاره
یه قسمت داره صدور کارت میزنی بعد باید تحویل غیرحضوری رو بزنی بعد طرح مورد نظرتو انتخاب میکنی فکر کنم حدود صد صد و خورده ای با هزینه ارسالش پول بدی و وقتی ثبت کردی برات پست میشه -
امشب دوس دارم فیلم ببینم
شاید برکینگ بد شروع کنم شایدم ادامه اخراجی ها شایدم یه علمی تخیلی یا اکشن ببینم
-
mahdi.ek
شما باید تو سامانه بام ثبت نام کنی( همون همراه بانک ملی) توش کل کارت و حساب و این داستانات رو میاره
یه قسمت داره صدور کارت میزنی بعد باید تحویل غیرحضوری رو بزنی بعد طرح مورد نظرتو انتخاب میکنی فکر کنم حدود صد صد و خورده ای با هزینه ارسالش پول بدی و وقتی ثبت کردی برات پست میشه -
آیا بانکی هست که طرح سفارشی چاپ کنه؟ یا حداقل یه تنوع درست و حسابی برای کارت ها داشته باشه؟
-
وایکینگ هام جالب بنظر میرسه
-
آیا بانکی هست که طرح سفارشی چاپ کنه؟ یا حداقل یه تنوع درست و حسابی برای کارت ها داشته باشه؟
-