هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
ممکنه چند تا عکس از جراحی مثلا باشه که خشونت آمیز تشخیصش بده
معمولا عکسایی که زخم های باز و صحنه های دلخراش داشته باشه رو فیلتر میکنهReza-H چه بگویم
معمولا تار میکنن این چیزا رو
ولی اینجا کلا فیلتر میکنن مطلب علمی رو
️
-
moBn
What do you think?
جدا از شوخی یه موسیقی قدیمی بریتانیایی مربوط به جنگ جهانی دومه.
مدیونی اگر از متن برداشت بدی بکنی.Comrade
من از دیشب تاحالا مدیونم -
moBn
What do you think?
مدیونی اگر از متن برداشت بدی بکنی.Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
What do you think?
مدیونی اگر از متن برداشت بدی بکنی.داداش اساساً نمیشه از متن خوب برداشت کرد اصلاً
این مارشی که میگی در تمسخر هیتلر و فرمانده هاشه خیلی واضح داره به عدم ذکوریتشون اشاره میکنه.
من چه کاری از دستم برمیاد؟ -
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
What do you think?
مدیونی اگر از متن برداشت بدی بکنی.داداش اساساً نمیشه از متن خوب برداشت کرد اصلاً
این مارشی که میگی در تمسخر هیتلر و فرمانده هاشه خیلی واضح داره به عدم ذکوریتشون اشاره میکنه.
من چه کاری از دستم برمیاد؟ -
به یه نفر نیازمندم که برکینگ بد رو شروع کنیم
-
-
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn بله بله، البته مارش حساب نمیشه. یه چیز بین سربازاست.
نمیدونم، ویکی و دیپ سیک نوشته بودن
حالا تو یکم ورزشی فکر کن.
فقط بخاطر تو
moBn ببین مارش عموما موسیقی هایی هستن که توسط گروه های نظامی و مخصوصا مواقع رژه و ... اجرا میشن. عموما هم یه تایم معقولی دارن.(مثلا پنج شش دقیقه)
ولی این اصولا یه ترانه چهار خطی بود که خود سربازا میخوندن، نیازمند یه گروه بزرگ هم نبود. صرفا چند تا سرباز و یه پیانو!moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فقط بخاطر تو
مرسی.
-
خرم امروز چهل صفحه اینو نخونم
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
یعنی به نظرتون حتی اگه مباحث رو عالی بخونید، تا زمان خوندن برای علوم پایه یادتون میمونه؟بنظرم درسا به هم مربوطن، حتا تو درسای تو یه ترم هم می بینی عه اینجای فیزیوئه ربط داره به اون یکی فیزیوئه فلان جاشو تو فلان آناتومی خوندیم و اینا، و بشخصه برای خودم هی تکرار میشد و باعث میشد یادم بمونه، بعد من کسی نیستم که این مسیرو رفته باشم بدونم
ولی بنظرم ضرری نداره که تو طول ترم بخونی، اگر با تکرار قرارع یادمون نمونه پس چجوری قراره یاد بگیریم؟
-
ما ز غفلت رهزنان را کاروان پنداشتیم...