هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@خرگوشیانو-سنپای در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
همین
فقط قاتل هم باشه
وای خیلی خوبهمن میخواستم خودم قاتل باشم ولی
از اون فقط مشورت بگیرم چطور رد پامو پاک کنم -
یه کابوسی داشتم که بچگی همیشه میدیدم، یه خواب تکراری.حتی یادمه آخرین سری کی دیدم، آخرین سری دیگه ازش نمیترسیدم چون همه وقایعشو حفظ بودم، دیگه اشکمو درنمیآورد و دیگه باعث نمیشد تو خواب فریاد بزنم، بعد از اون دیگه ندیدمش، فکر کردم دیگه رفع شده.
تا اینکه چن شب پیش دوباره دیدم، دوباره ناخودآگاهم با بی رحمی از همون موضوع یه خواب جدید درست کرده بود، انقد گریه کرده بودم که بعد از اینکه بیدار شدم صورتم خیس خیس بود. -
یه کابوسی داشتم که بچگی همیشه میدیدم، یه خواب تکراری.حتی یادمه آخرین سری کی دیدم، آخرین سری دیگه ازش نمیترسیدم چون همه وقایعشو حفظ بودم، دیگه اشکمو درنمیآورد و دیگه باعث نمیشد تو خواب فریاد بزنم، بعد از اون دیگه ندیدمش، فکر کردم دیگه رفع شده.
تا اینکه چن شب پیش دوباره دیدم، دوباره ناخودآگاهم با بی رحمی از همون موضوع یه خواب جدید درست کرده بود، انقد گریه کرده بودم که بعد از اینکه بیدار شدم صورتم خیس خیس بود. -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها
شما اگه بودین
برای آرزوتون یه خرج حداقل 8 میلیون تومنی میکردین؟ یا قیدشو میزدین؟
اینم بگم اون آرزو نرسیدن بهش چیزی ازتون کم نمیکنه یا تو زندگیتون اثر نمیزاره... ولی خب... آرزوتونه دیگه. چیزیه که همیشه دوست دارین داشته باشینش(در حالی که این پولو ندارین... و حتی نمیدونین چجوری بدست بیارین)
نظر من اینه
فرض میکنم الان هشت میلیون بودجه دارم میبینم که آیا واقعا کار مهم تری و واجب تری دارم که با این هشت میلیون میتونه سر و سامون بگیره اونو انجام میدم و فعلا این آرزوم رو فراموش میکنمولی اگه الان این پول هم اینجا بود و واقعا کاری باهاش نداشتم قطعا میرفتم سراغ اونی که میخوام و از پس انداز و امثالهم دوری میکردم
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها
شما اگه بودین
اینم بگم اون آرزو نرسیدن بهش چیزی ازتون کم نمیکنه یا تو زندگیتون اثر نمیزاره... ولی خب... آرزوتونه دیگه. چیزیه که همیشه دوست دارین داشته باشینش(در حالی که این پولو ندارین... و حتی نمیدونین چجوری بدست بیارین)
نظر من اینه
فرض میکنم الان هشت میلیون بودجه دارم میبینم که آیا واقعا کار مهم تری و واجب تری دارم که با این هشت میلیون میتونه سر و سامون بگیره اونو انجام میدم و فعلا این آرزوم رو فراموش میکنمنه خب کار و برنامه ای ندارم فعلا
ولی اگه الان این پول هم اینجا بود و واقعا کاری باهاش نداشتم قطعا میرفتم سراغ اونی که میخوام و از پس انداز و امثالهم دوری میکردم
الان بدترین قسمت قضیهش اینه که اصلا این پولو ندارم و باید قرض بگیرم از کلی آدم که فکر نکنم هیچکدوم بهم پول بدن
-
Michael Vey چون من خیلی آدم مهمیام، کسی نباید بفهمه تو زندگیم چی میگذره
Maaah ایشش
-
moBn خاوهش میکنم نوش جان
-
@خرگوشیانو-سنپای چون خرج خانواده رو نمیدی
-
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها
شما اگه بودین
نظر من اینه
فرض میکنم الان هشت میلیون بودجه دارم میبینم که آیا واقعا کار مهم تری و واجب تری دارم که با این هشت میلیون میتونه سر و سامون بگیره اونو انجام میدم و فعلا این آرزوم رو فراموش میکنمنه خب کار و برنامه ای ندارم فعلا
ولی اگه الان این پول هم اینجا بود و واقعا کاری باهاش نداشتم قطعا میرفتم سراغ اونی که میخوام و از پس انداز و امثالهم دوری میکردم
الان بدترین قسمت قضیهش اینه که اصلا این پولو ندارم و باید قرض بگیرم از کلی آدم که فکر نکنم هیچکدوم بهم پول بدن
Michael Vey
ایشالا جور میشه :)) -
از اینکه هیچی ندارم تا بخاطرش بابام بهم افتخار کنه، ناراحتم. چرا حواسم به این قضیه نبود؟
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn من کل سریال هایی ک دیدم به پنج تا فکر نکنم برسه
اکثرا سینمایی دیدم ... یا اینکه سریال های ایرانی بوده به عنوان اولین سریال های خارجی معروف یکی اینو خیلی تعریفشو شنیدم یکی وایکینگ ها
کم کم به پنجم میرسههه...
به ده هم میرسهههه...
به بیستم میرسههه...
و الی آخر
تموم شد این بگو بهت یه لیست خفن بدم -
-
Michael Vey این باقلوا بدرد نمیخوره از این خوشمزه ترم هست
-
اه اه اه عصبانییییییام. نباید اینجوریییی میشد
-
الان واقعن چرا منو دوست داره؟
-