هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــه خیر
از فردا قولللل
-
بابونــــه واااااااا، پس چرا به من استرس میدییی؟
Maaah من اشتباه میکنم
دلیل نمیشه تو و نیلای هم اشتباه کنید
درس عبرتم -
Nilay بالاخره باید باهاش روبرو شد
بابونــــه فعلا زوده
-
حقیقتا به نظرم
خارج شدن بی برگشت از کلاس بعد از حضور و غیاب به بهانه دستشویی و... یه توهین واضح به کلاس و استاده
حتی اگه به ظاهر استاد متوجه نشه (هر چند که خیلی وقتا استاد متوجه میشه ولی به روش نمیاره) -
Maaah شب امتحان واسه چیه پس؟
بابونــــه
ما شب امتحان نداریم
تو روز دوتا امتحان داریم بدون فرجه فقط یه پنجشنبه و جمعه فرجه داریم تو این یک هفته و نیم -
بابونــــه فعلا زوده
Nilay موافقم
-
حقیقتا به نظرم
خارج شدن بی برگشت از کلاس بعد از حضور و غیاب به بهانه دستشویی و... یه توهین واضح به کلاس و استاده
حتی اگه به ظاهر استاد متوجه نشه (هر چند که خیلی وقتا استاد متوجه میشه ولی به روش نمیاره)Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حقیقتا به نظرم
حتی اگه به ظاهر استاد متوجه نشه (هر چند که خیلی وقتا استاد متوجه میشه ولی به روش نمیاره)+++++++
-
Maaah من اشتباه میکنم
درس عبرتمبابونــــه من خودم یه درس عبرت بزرگم الان داشتم از دسته گلم براش میگفتم
-
بابونــــه
ما شب امتحان نداریم
تو روز دوتا امتحان داریم بدون فرجه فقط یه پنجشنبه و جمعه فرجه داریم تو این یک هفته و نیم@خرگوشیانو-سنپای ولی الان وقت داری بخونی
شایدم داری میخونی -
Maaah من اشتباه میکنم
درس عبرتمبابونــــه عجببببب
-
بابونــــه من خودم یه درس عبرت بزرگم الان داشتم از دسته گلم براش میگفتم
-
حقیقتا به نظرم
حتی اگه به ظاهر استاد متوجه نشه (هر چند که خیلی وقتا استاد متوجه میشه ولی به روش نمیاره) -
بابونــــه من خودم یه درس عبرت بزرگم الان داشتم از دسته گلم براش میگفتم
-
Reza-H
وقتی استاد متوجه نمیشه برای درس 0/۳ واحد 17 جلسه کلاس نذاره ما هم این کار رو انجام نمیدیم
یه جلسه غیبت حذف درس میشی درصورتی که درس زیر واحد باید جلسات کمتری داشته باشه -
این خارج شدن از کلاس به این صورت باز خیلی بهتره تا اینکه بعد حضور غیاب و بدون اجازه استاد با کیف و وسایل از کلاس خارج بشی
یکبار این اتفاق افتاد و استادی که از نظر اخلاقی خوب بود و همه جوره با دانشجو راه میومد به شدت عصبانی شد و یک ربع داشت دعوا می کرد
آخر هم گفت حذف میکنه -
Reza-H
وقتی استاد متوجه نمیشه برای درس 0/۳ واحد 17 جلسه کلاس نذاره ما هم این کار رو انجام نمیدیم
یه جلسه غیبت حذف درس میشی درصورتی که درس زیر واحد باید جلسات کمتری داشته باشه@خرگوشیانو-سنپای
اینکه شما چی رو درست میدونی یه بحث دیگه است.
اگه یه نفر، حتی یک کلمه به ما آموزش داده باشه، بر گردن ما حق داره.
چه برسه به استاد.
هرکسی جایگاه خودش رو داره.
اگر انتقادی هست هم محترمانه به آموزش یا خود استاد باید انتقال داده بشه که دانشجو اذیت نشه -
Nilay به کدوم امام قسم بخورم؟
نگا من نگام به صفحهس، فکرم تو ترم ۳
یکی نیست بگه اونجام برات ...