هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این خارج شدن از کلاس به این صورت باز خیلی بهتره تا اینکه بعد حضور غیاب و بدون اجازه استاد با کیف و وسایل از کلاس خارج بشی
یکبار این اتفاق افتاد و استادی که از نظر اخلاقی خوب بود و همه جوره با دانشجو راه میومد به شدت عصبانی شد و یک ربع داشت دعوا می کرد
آخر هم گفت حذف میکنهبابونــــه
ما از قبل کیف مون رو بیرون میذاریم
وقتی پرسش کلاشی تموم شد میریم
چون من به شخصه هیچی متوجه نمیشم و اگه سرکلاس بمونم بیشتر حواس استاد رو پرت میکنم( اندکی بیش فعالم ) -
@خرگوشیانو-سنپای
اینکه شما چی رو درست میدونی یه بحث دیگه است.
اگه یه نفر، حتی یک کلمه به ما آموزش داده باشه، بر گردن ما حق داره.
چه برسه به استاد.
هرکسی جایگاه خودش رو داره.
اگر انتقادی هست هم محترمانه به آموزش یا خود استاد باید انتقال داده بشه که دانشجو اذیت نشه -
استاد گفتن
اگه میگفتی من نمیتونم سرکلاس حاضر باشم حتما برات حضور میزدم و اجازه میدادم بری
اما این واقعا بی احترامیه که حضورت رو زدی
وسط تدریس و ۵ دقیقه بعد از شروع کلاس از کلاس بدون اجازه خارج بشی
و واقعا استاد درست میگفت و منم قبول دارم بی احترامیه -
بابونــــه
چون من به شخصه هیچی متوجه نمیشم و اگه سرکلاس بمونم بیشتر حواس استاد رو پرت میکنم( اندکی بیش فعالم )@خرگوشیانو-سنپای پیامت قبل ادیت چه سم بود
-
بابونــــه
چون من به شخصه هیچی متوجه نمیشم و اگه سرکلاس بمونم بیشتر حواس استاد رو پرت میکنم( اندکی بیش فعالم )@خرگوشیانو-سنپای نمی دونم...
این استادی که میگم حتی میگه اگه خسته میشید سرتون رو بذارید روی میز برای یه مدت کوتاه یا آنتراکت میده -
استاد گفتن
اما این واقعا بی احترامیه که حضورت رو زدی
وسط تدریس و ۵ دقیقه بعد از شروع کلاس از کلاس بدون اجازه خارج بشی
و واقعا استاد درست میگفت و منم قبول دارم بی احترامیهبابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اکثرا دروغ میگن یه درس نیم واحدی داشتیم من از استاد اجازه گرفتم دیرتر بیام سرکلاس چون یه مشکلی برام پیش اومده بود گفت مشکلی نیست ولی جلسه آخر بهم گفت چون تاخیری داشتی و درس نیم واحدی بوده باید مقاله X رو ترجمه کنی
-
@خرگوشیانو-سنپای
واضحه که دانشجوی هوشیار، از این حرف استاد نتیجه میگیره که از اون موقع به بعد گوش بده سر کلاس نه اینکه نتیجه بگیره که جیم بشه.
شما هم جای استاد بودین، از اینکه یه نفر در ازای زحمتی که میکشین این برخورد رو کنه ناراحت میشدین
کلا سر کلاس نرین خیلی بهتره نسبت به وسط کلاس بلند شدن -
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اکثرا دروغ میگن یه درس نیم واحدی داشتیم من از استاد اجازه گرفتم دیرتر بیام سرکلاس چون یه مشکلی برام پیش اومده بود گفت مشکلی نیست ولی جلسه آخر بهم گفت چون تاخیری داشتی و درس نیم واحدی بوده باید مقاله X رو ترجمه کنی
@خرگوشیانو-سنپای خب استادِ بدم داریم
که بخواد اذیت کنه
ولی استادمون خدایی خوب بود
خیلی اذیتش کردن -
من هیچ وقت به حرف اساتبد تیکه نمیکنم
حتی یه درس عمومی داشتیم از استاد اجازه گرفتیم استسنا گروه ما به جای 5 نفر ، 7 نفر باشه
نمره ما روز 4 ، 3 داد چون تعدادمون زیاد بود و بنظرش اسلاید هامون کم بود ( درصورتی که 33 اسلاید بود مال ما از بقیه بیشتر بود )
نباید بهانه دستشون بدی
بابونــــه -
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@خرگوشیانو-سنپای باباااا من خودم اول ترم گفتم استاد من ۳ جلسه نمیتونم بیام کارآموزیام نامه هم میارم از مدیرگروه، اگه قراره حذف کنین الان بگین که با یکی دیگه بردارم گفت باشه اوکیه. آخر سر گفت حذفی ببین با کلی دردسر راضی شد
-
@خرگوشیانو-سنپای باباااا من خودم اول ترم گفتم استاد من ۳ جلسه نمیتونم بیام کارآموزیام نامه هم میارم از مدیرگروه، اگه قراره حذف کنین الان بگین که با یکی دیگه بردارم گفت باشه اوکیه. آخر سر گفت حذفی ببین با کلی دردسر راضی شد
-
@خرگوشیانو-سنپای
واضحه که دانشجوی هوشیار، از این حرف استاد نتیجه میگیره که از اون موقع به بعد گوش بده سر کلاس نه اینکه نتیجه بگیره که جیم بشه.
شما هم جای استاد بودین، از اینکه یه نفر در ازای زحمتی که میکشین این برخورد رو کنه ناراحت میشدین
کلا سر کلاس نرین خیلی بهتره نسبت به وسط کلاس بلند شدن -
@خرگوشیانو-سنپای در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون واقعا هیچی نمیفهمم
اشکالی نداره
به احترام استاد و کلاس، سر کلاس بمونید
مثلا یه خوراکی کوچیک همراهتون باشه که مغزتون روشن بمونه -
@خرگوشیانو-سنپای در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون واقعا هیچی نمیفهمم
اشکالی نداره
به احترام استاد و کلاس، سر کلاس بمونید
مثلا یه خوراکی کوچیک همراهتون باشه که مغزتون روشن بمونه -
@خرگوشیانو-سنپای