هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی با پینت نقاشی کشیدن اینجام باعث شد برم هنر گرافیک بعدا فتوشاپ اشنا شدم اولین بار دیدم خدایا چقدر تباه بودم و با حوصله ینی عجب موجودی بودم
-
Blue28 فک کنم بیشتر
-
@abcd بابا من میخوام کار کنم
خسته شدم از درس
اینقدر که پشت کنکور موندیم دیگه همون کارشناسی هم برام عذابهگونش 2000 اره واقعا بهترین کار
-
گونش 2000 تو اون زمون اره خداروشکر کسی هنری نبود به روم بیاره چقدر داغونن
ولی خلاق بودما
️بعدش ولی عاشق هنر و رشتم گرافیک شدم
-
Blue28 عه خب درسته
-
گونش 2000 تو اون زمون اره خداروشکر کسی هنری نبود به روم بیاره چقدر داغونن
ولی خلاق بودما
️بعدش ولی عاشق هنر و رشتم گرافیک شدم
-
گونش 2000 اره هیچی ...خیلی تباه بودما ولی اسم فتوشاپ اینا م نشنیده بودمممم
لیلا ولی من رفتم هنر واقعا نفس کشیدم زندگی کردم با تجربی اون سالای پشت کنکورم خودمو نابود کردم
بدترین مدل تلاش و مسیرم همون تو تجربی بودن سالای زیاد عمرم بود
تو مسیر درست که اومدم کلی حالم بهتر بود
تلاشم بیشتر بود
لیلا من همیشه تو ذهنم بود مثلا هر جا قبول میشم جز تهران بعد الان تهران گذشت تحصیلم
یا همیشه فک میکردم هر کاریو بتونم بکنم جز کار تو شرکت چون خونوادم اجازه نمیدن بعدددد پنج ماهی یه شرکت خوب طراحی کردماصا باورم نمیشد ولی چقدر استرس و سختی کشیدم
واقعا زندگی غیر قابل پیش بینیهه -
گونش 2000 اره هیچی ...خیلی تباه بودما ولی اسم فتوشاپ اینا م نشنیده بودمممم
لیلا ولی من رفتم هنر واقعا نفس کشیدم زندگی کردم با تجربی اون سالای پشت کنکورم خودمو نابود کردم
بدترین مدل تلاش و مسیرم همون تو تجربی بودن سالای زیاد عمرم بود
تو مسیر درست که اومدم کلی حالم بهتر بود
تلاشم بیشتر بود
لیلا من همیشه تو ذهنم بود مثلا هر جا قبول میشم جز تهران بعد الان تهران گذشت تحصیلم
یا همیشه فک میکردم هر کاریو بتونم بکنم جز کار تو شرکت چون خونوادم اجازه نمیدن بعدددد پنج ماهی یه شرکت خوب طراحی کردماصا باورم نمیشد ولی چقدر استرس و سختی کشیدم
واقعا زندگی غیر قابل پیش بینیهه -
عالیه
به طور معمول، کشور جاییه که مردم توش زندگی میکنن.. حالا برای نظم بیشتر یه چند تا مسئول انتخاب میکنن. اونا موظفن همه چیو هماهنگ و برنامه ریزی کنن و باعث آسایش مردم بشنو حالا در ایران
همیشه مردم مقصرن. مقصر همه چیز
از بی آبی و بی برقی و ... گرفته تا احتمالا جنگ های پیش رو و قیمت دلار و مهاجرت های زیاد و کوفت و درد و زهر مار -
به قول اون بنده خدا اگه ناراحتیم باید از ایران بریم
ایران جای مردمه مگه؟ -
@abcd واقعا کار با فتوشاپو طراحی حال منم خوب میکنه
ولی منم رفتم یه رشته که چنگی به دلم نمیزنه
واس همین نمیخوام اونو ادامه بدم
میرم تو طراحی
خیلی خوبه که تلاش ادم نتیجه بده انگار رو ابراییگونش 2000 انشالله تو بهترین مسیر باشی
-
گونش 2000 انشالله تو بهترین مسیر باشی
-
[audio/CCQtjBWF0UCYmcbkU7E8eNUC.mp3]
-
آهنگ فارسیش یچی دیگست
-
البته من هنوزم ادم وابسته ای هستم یسال بعد مقطع دکتری میشم ولی هنوز اینجارو دارم
@abcd واااهایییی تا حالا آدمی به این بزرگی ندیده بودم تو فروم
نکه یهکوچولو از بقیه بزرگترم همهش حس بدی داشتم به این قضیه
-
شله یه اثر هنریه واقعن
کاش مخترعش رو پیدا کنم یه عالمه بوسش کنم. -
فقط آقاهه خیلی آقای بیتربیتی بود.
تا دید بابام نیست منم فامیلشو نمیدونم گفت خودت از پشت ماشین وردار، واااا یعنیییی چیییی؟