هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ اصن شغلی نیست که یهعده ناراضی نداشته باشه، تو درباره بهترین شغلم که تحقیق کنی یهعده هستن که بگن واییی نه این معایبو داره.
بنظر من، بهترین معیار بر انتخاب شغل علاقهس تموم. یعنی علاقه باشهها سختیها عین گلوبلبل میشه پول میاره واست یه عالمهMaaah راستش با این چیزی که گفتی نمیشه موافق بود مهدیه
پزشکی و کلا شغل کادر درمان واسه دولت شده شوخی و رسما داره بیگاری میکشه
تو خیلی از صنفا خیلیا اعتصاب میکنن
ولی غیر ممکنه کسی بخواد سر کارای بیمارستان اعتصاب کنه
دیه و همه چی رو بزاری کنار
وجدانت راحت نمیزاره تورو
باید ببینی واقعا میتونی با همه چیش کنار بیای یا نه
از یه جا به بعد که شغلت برات عادی بشه(که قطعا میشه چون یکنواختی همیشه وجود داره)
اون موقع میشه که تو میفهمی تمام همه چیز علاقه نیست
احترام هست
عمری که گذاشتی هست
چیزی که در ازاش دریافت میکنی هست
همه ی اینا بولد تر از هر زمان دیگه ای میشه:)
اینو کلی گفتم برای بچه هایی که میخوان انتخاب رشته کنن صرفا بر این اساس به نظرم نرن
وگرنه تو قلبمی🫶 -
چقد ادا
چقد حرفای طولانی و به درد نخور
چقد لوس
چقد قابل پیشبینی
خسته کننده س
خیلی غر میزنم نه؟ -
میگذرند
زودتر از آنچه فکر کنی میگذرند. عشقها،
اضطرابها، هیجانها
باد و بارانهایِ یک تابستانند. -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من دنبال پول نیستم هرچند در نهایت درآمدش هم هست اما چیزی که این راه میخواد صبر و استقامته
برای من بزرگترین انگیزه دیدن لبخند و اشک شوق پدر و مادرمه همین برای من کافیه...حضرت علی (ع) :
ارزش هر کس با آنچه دوست می دارد مشخص می شود ...
اینکه این همه زحمت میکشی و دنبال مال دنیا نیستی و دوست داری لبخند پدر و مادرتو ببینی نشون میده که چه آدم با ارزشی هستی ...
-
فضای مجازی همیشه کثیفه اوایل سال یکی رو میبینی بیاد بگه نخون چون تهش میخوای چکاره بشی ؟ اونموقع پول تو انگیزه دادنه مخاطبات همینو نیاز دارن بایدم اینکارو کنی وقتیم کنکور رو میدی میره ۹۵ درصد افراد به اون چیزی که میخوان نرسیدن چاره چیه ؟! بزنی تخریب کنی رشته های پرطرفدار رو که مخاطب راضی باشه
-
واقعا به مردم چه ...
مگه مردم جای رضا زندگی کردن ؟!
مگه مردم روحیات رضا رو دارن ؟!
مگه مردم شرایط رضا رو دارن ؟!
مگه مردم علایق رضا رو دارن ؟!
مگه مردم رضا رو درک کردن ؟!
رضا یه بلیط زندگی داره ...
یه بلیطی که خدا بهش داده ...
نمیتونه این تنها فرصت زندگی کردن رو از دست بده تا مردم جاش زندگی کنن ...
ایچ کس جای رضا نیست
اون خودشه و خودش زندگی میکنه ... -
_ Reza _ اصن شغلی نیست که یهعده ناراضی نداشته باشه، تو درباره بهترین شغلم که تحقیق کنی یهعده هستن که بگن واییی نه این معایبو داره.
بنظر من، بهترین معیار بر انتخاب شغل علاقهس تموم. یعنی علاقه باشهها سختیها عین گلوبلبل میشه پول میاره واست یه عالمهMaaah هیچ شغلی قطعا بی سختی نیست انسانم راحت طلبه پس طبیعیه که بخواد ناله کنه و ناراضی باشه ...
یه شغلی مثل پزشکی ذاتش سنگینه کار هرکسی نیست خوندنش انتظارم نمیره زود به اون توانایی درآمد داشتن رسید بعضی شغلای دیگم به علاقم ربط داره ولی مایه میخواد برای گرفتن وسایلش که من و خانوادم نداریم -
واقعا به مردم چه ...
مگه مردم جای رضا زندگی کردن ؟!
مگه مردم روحیات رضا رو دارن ؟!
مگه مردم شرایط رضا رو دارن ؟!
مگه مردم علایق رضا رو دارن ؟!
مگه مردم رضا رو درک کردن ؟!
رضا یه بلیط زندگی داره ...
یه بلیطی که خدا بهش داده ...
نمیتونه این تنها فرصت زندگی کردن رو از دست بده تا مردم جاش زندگی کنن ...
ایچ کس جای رضا نیست
اون خودشه و خودش زندگی میکنه ... -
1111 درود بر شرفت درود بر خانوادت که اینطور تربیتت کردن درود بر فهم و شعورت کاش همه مثل تو فکر میکردن اونوقت یه جور دیگه بود زندگی مون
عزیزی داداش لطف داری
-
طرف میاد توی سوشال مدیا عقیده و فکرش رو بیان میکنه، همه میریزن رو سرش! توی کشوری که مردم برای هم آزادی بیان قائل نیستن، چه انتظاری از بقیه میشه داشت؟
-
زندگیم پوفیوزه
-
آیا گمان کردید همین که گفتید ایمان آورده ایم ، رها می شوید و امتحان نمی شوید ؟!
1111 :))
.
-
______ به شخصه معتقدم هر عقیده و صحبتی تا وقتی که تشویق برای قتل و جنایت های اینچنینی نباشه محترمه.
-
تو آستانه 22 سالگی از همه چیز متنفرم