هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
راستش کنکوره که مشخص میکنه تو قراره چی باشی.
یه پزشک ؟ یه معلم ؟ یه پرستار؟
وقتی میگن کنکور همه چیز نیست آدم گیج میشه مگه نه اینکه ما بیشتر عمرمون رو صرف کار کردن می کنیم.
اگه از مرحله کنکور موفق بشی رشته ای که هم بهش علاقه داری و هم توش پول هست رو قبول شی یعنی شغل ایندت رو تضمین می کنی
مدیر مدرسه راهنماییتون همیشه میگفت یه دکتر با دکتر ازدواج میکنه یه معلم با معلم یه کارگر هم زن خانه دار میگیره.
شاید بعضیا مثال نقض داشته باشن ولی بیاین قبول کنیم که رشته ای که تو دانشگاه می خونیم چقدر تو زندگیمون تاثیر می زارهRover
من که چند سال پشت کنکور موندم و اومدم دانشگاه
مثال های نقض خیلییی زیادی رو دیدم
که لزوما رشته دانشگاهی شغل و آینده رو تضمین نمیکنه
نه اینکه بی تاثیر باشه؛ نه
ولی اونقدر تاثیر گذر و حکم مرگ و زندگی(موفقیت و عدم موفقیت) رو نداره.
درواقع مسیری رو پیش روی آدم باز میکنه؛ ولی اینکه بعدش اون شخص چطور پیش بره؛ بستگی به خودش داره=))ولی بیاین قبول کنیم که رشته ای که تو دانشگاه می خونیم چقدر تو زندگیمون تاثیر می زاره
موافقم
-
-
نتایج رو دیدم خوشحال شدم و گریه کردمم
فقط و فقط به خاطر اینکه مثل پارسال اونقدر بدتر از تخمین رتبه ها نبود
عجیبه ....خیلی عجیبهگریه ی شوق حقتونه چون خیلی گریه از دل ریختید ...
خوشحالی مال شماست چون خیلی غم خوردید ...
این رتبه و عدد نتیجه ی شماست چون خیلی زحمت کشیدید ...
خسته نباشید و مبارکتون باشه هر چی که قبول شدید -
گریه ی شوق حقتونه چون خیلی گریه از دل ریختید ...
خوشحالی مال شماست چون خیلی غم خوردید ...
این رتبه و عدد نتیجه ی شماست چون خیلی زحمت کشیدید ...
خسته نباشید و مبارکتون باشه هر چی که قبول شدید -
تموم میشه...تموم میشه...تموم میشه.
بهت قول میدم همه این روزا میگذره میره؛ قول!
تا اینجا دووم آوردی آخر کاری خرابش نکن. اگه کم بیاری و سستی کنی، انگار تمام این سال ها برای «هیچی» داشتی رنج میکشیدی. عذابی رو تحمل میکردی که انتهاش به پوچی رسید، سختی کشیدی که باعث رشد و تعالی تو نشد. واقعا اینو میخوای؟! -
نتایج رو دیدم خوشحال شدم و گریه کردمم
فقط و فقط به خاطر اینکه مثل پارسال اونقدر بدتر از تخمین رتبه ها نبود
عجیبه ....خیلی عجیبه -
Kosar.ab دوستان مقایسه کاملو دادن فقط من بگم هوافضا واقعا دروسش سخته درحد مهندسی برق و خب به تاثیر هوش مصنوعی روی رشته کامپیوتر در اینده هم باید نگاه بشه ....
-
چرا مردم اینقدر بی شعور شدن کلی فایل فرستادم براش کلیم توضیح دادم بعد عصبانیتش رو پیوی من خالی میکنه دلیت چت میزنه :// عجب
-
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Kosar.ab دوستان مقایسه کاملو دادن فقط من بگم هوافضا واقعا دروسش سخته درحد مهندسی برق و خب به تاثیر هوش مصنوعی روی رشته کامپیوتر در اینده هم باید نگاه بشه ....
رشته ت چیه تو داداش؟