هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه سریا رو میشناسم از وقتی وارد دانشگاه شدن حس جوگیری بهشون دست داده و دوستی هاشونو بهم زدن... هعی...چی بگم! خب جنبه خصلت مهمه.
️
-
یه سریا رو میشناسم از وقتی وارد دانشگاه شدن حس جوگیری بهشون دست داده و دوستی هاشونو بهم زدن... هعی...چی بگم! خب جنبه خصلت مهمه.
️
______ از وقتی وارد دانشگاه شدم و دو تا از دوستام موفق نشدن و کلا یه مسیر دیگه رو انتخاب کردن که تقصیرش هم به نظرم کرونا بود نه تنها سعی نکردم حس بالا به پایین توشون به وجود بیاد بلکه سعی کردم زیاد از دانشکده و... هم تعریف نکنم که حسرت بخورن حتی بیشتر از معایب گفتم که فکر نکنن چیز بزرگی رو از دست دادن...
البته واقعا هم چیزی رو از دست ندادن! -
______ از وقتی وارد دانشگاه شدم و دو تا از دوستام موفق نشدن و کلا یه مسیر دیگه رو انتخاب کردن که تقصیرش هم به نظرم کرونا بود نه تنها سعی نکردم حس بالا به پایین توشون به وجود بیاد بلکه سعی کردم زیاد از دانشکده و... هم تعریف نکنم که حسرت بخورن حتی بیشتر از معایب گفتم که فکر نکنن چیز بزرگی رو از دست دادن...
البته واقعا هم چیزی رو از دست ندادن! -
______ چطور مگه؟ من که تفاوتی احساس نمیکنم
یادمه اون موقع یه دورانی بود انجمن شلوغ بود شرط اعتبار برای چت غیر درسی بود که اونم برداشتن الان -
ImErfan
چون خودم قریب به چهار ساله اینجام گفتم شاید بشناسمتون....
تنها تغییرش به نظرم آدماشن. -
______ خلوت بودنش اذیتم میکنه...
یادم میاد سر چیزای هم جدی هم چرت و پرت همیشه اینجا حرف بود و شلوغ بود و کلی پیام تو چند ساعت رد و بدل میشد...
خود منم یهویی اینجا یادم افتاد گفتم برم ببینم چه خبره که دارم میبینم خبری نیس