هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واقعا موندم چیکار کنم میشه کمک کنین
رتبم اونقدری نیس نیس تعهدی بده
بعد چون ظرفیت شهرای جنوبی زیاد شده و پارسالم با رتبه های عجیب گرفته
من تا الان نزده بودم ولی یکی گفت بزن شاید شانس اوردی گرفت
الان نمیدونم یک درصد اگ گرفت من از اذربایجان غربی نزدیک 20 سال باید برم جنوب
حتی هنوز به خانواده نگفتم -
ماهلین سایتمون ماهلین کردستانم تعهد می گیره ها... اونجا که نزدیک تره بهتون تا جنوب
Anzw 18
نمیارم عزیزم...
این استانای محروم گفتم شاید بگیره
وگرنه اره هم استان خودم هم کردستان میگیره ولی اگ بزنم فقط کدرشته میسوزونم -
Anzw 18
نمیارم عزیزم...
این استانای محروم گفتم شاید بگیره
وگرنه اره هم استان خودم هم کردستان میگیره ولی اگ بزنم فقط کدرشته میسوزونم -
ماهلین سایتمون
آها خب اونم هست... نمی دونم والا... ایشالا که خیر پیش بیاد برات -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قدیمیای انجمن یجوری با هم صحبت میکنن همیشه من نمیفهمم دعوا دارن میکنن یا نه.:(
ما از هم متنفرانِ عاشقیم
-
اسم بچمو میزارم بابونه اصلا
-
-
خیلی از عصبانیت ها
خیلی از بحث ها
وقتی تموم میشن؛
به خودمون میایم که واقعاا ارزشش رو نداشت که بخاطرش فرصت دیگه ای رو از دست بدیم
مخصوصا اگه دیدن ماه گرفتگی باشه=.)امیدوارم فرصت های مهم دیگه رو اینطور از دست ندم ...
تلنگری شد#تودلی
-
خب خب نوبتیم باشه نوبت انتخاب رشته خودمههه
خدایا به امید خودت به نام پاک تو شروع میکنم ایشالا که همههههه کسایی که تو این راه زحمت کشیدن و تلاش کردن به حقشون برسن منم به حقم برسم :)) -
خب خب نوبتیم باشه نوبت انتخاب رشته خودمههه
خدایا به امید خودت به نام پاک تو شروع میکنم ایشالا که همههههه کسایی که تو این راه زحمت کشیدن و تلاش کردن به حقشون برسن منم به حقم برسم :))_ Reza _
ببخشید ی سوال
اونایی ک نوشتن اولویت با استان خودشون ولی از استانای دیگم پذیرش دارن رو بزنیم اصلا شانسی هست؟ -
_ Reza _
ببخشید ی سوال
اونایی ک نوشتن اولویت با استان خودشون ولی از استانای دیگم پذیرش دارن رو بزنیم اصلا شانسی هست؟ماهلین سایتمون خیلی بعیده ظرفیتی بخواد بمونه برای استانای دیگه اگه اون استان داره از ظرفیت شما استفاده میکنه اره بزن شانسه دیگه چون استان اولویت دوم قطعا شمایید ولی اگه اصن جزو اون دو استانی که دارن یطورایی باهم اینکارو میکنن نیستی الکی کدرشته رو نسوزون
-
ماهلین سایتمون خیلی بعیده ظرفیتی بخواد بمونه برای استانای دیگه اگه اون استان داره از ظرفیت شما استفاده میکنه اره بزن شانسه دیگه چون استان اولویت دوم قطعا شمایید ولی اگه اصن جزو اون دو استانی که دارن یطورایی باهم اینکارو میکنن نیستی الکی کدرشته رو نسوزون
_ Reza _
ینی منظورت اینه مثلا سیستان زده دانشگا ارومیه ینی مدت تحصیل اونجاست ولی خدمت باید بره سیستان
منظورت این بود؟